Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Δημοσιεύθηκε: 9 Οκτωβρίου 2021 17:30
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος είναι µόλις έναν χρόνο µαζί. Όµως οι δυο τους είναι σαν να γνωρίζονται χρόνια.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Οι δυο τους «έδεσαν» τόσο γρήγορα, που µέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστηµα κατάλαβαν πως ο ένας δεν µπορεί χωρίς τον άλλον. Και πλέον οι φήμες για happy end στη σχέση τους δίνουν και παίρνουν.

Αυτό το καλοκαίρι άλλωστε ήταν ξεχωριστό για το ζευγάρι. Η παρουσιάστρια γνώρισε τον επιχειρηματία στους γονείς της. Μαζί ταξίδεψαν στη γενέτειρά της, τη Ρόδο, και πέρασαν αρκετές ηµέρες µε την οικογένειά της, αλλά και µε στενούς συγγενείς που βρέθηκαν σπίτι της.

Ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος τους κέρδισε όλους από την πρώτη στιγµή, ενώ αυτό που τους εξέπληξε ήταν η τρυφερότητα που έδειχνε απέναντι στην παρουσιάστρια. Οι δυο τους ήταν µέσα στα… µέλια, όµως συχνά πειράζονταν, αφού το χιούµορ είναι κάτι που δεν λείπει από τη σχέση τους. Η Κωνσταντίνα ποτέ πριν δεν είχε σκεφτεί να δηµιουργήσει οικογένεια, παρά µόνο όταν γνώρισε τον Βασίλη. Οι δυο τους ετοιμάζονται πλέον για τη συγκατοίκηση.

Σε κουβέντες που έχει µε πρόσωπα του στενού της περιβάλλοντος δεν κρύβει πως θέλει να γίνει µανούλα και να κάνει πολλά παιδιά. Ωστόσο, πρόταση γάµου δεν έχει δεχτεί, αφού µε τον σύντροφό της θέλουν να είναι χαλαροί και να ζουν την κάθε στιγµή. Βέβαια, οι δύο τους είναι τελείως απρόβλεπτοι οπότε μην εκπλαγείτε αν φάμε ξαφνικά κουφέτα.

Φυσικά, και η Κωνσταντίνα έχει γνωρίσει την οικογένεια του συντρόφου της, που την έχει βάλει στην καρδιά της.