Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Παντρεύονται κρυφά λίγο πριν γίνουν γονείς;

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

20 Αυγούστου 2022 13:00

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ζει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, καθώς σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί!

Μάλιστα, λίγο πριν από τον ερχομό του μωρού της φαίνεται πως η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύντροφός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος πρόκειται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο ένθετο «Secret» των Παραπολιτικών, η Σπυροπούλου και ο σύντροφός της θα παντρευτούν λίγο πριν φύγει το 2022.

Μάλιστα, ο γάμος τους θα γίνει σε στενό οικογενειακό περιβάλλον, χωρίς κάμερες και δημοσιότητα. Παρούσες θα είναι μόνο οι οικογένειες του ζευγαριού.

Η γνωστή παρουσιάστρια, η οποία διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, αυτή την περίοδο βρίσκεται σε καλοκαιρινές διακοπές στη Ρόδο μαζί με τον άντρα της ζωής της.

Το ζευγάρι δεν έχει ακόμη αποφασίσει αν θα πραγματοποιήσει πολιτικό ή θρησκευτικό γάμο.

Μπορεί μέχρι πρότινος η Σπυροπούλου να πρόσεχε τις φωτογραφίες που ανέβαζε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά φαίνεται πως το μυστικό της αποκαλύφθηκε και φάνηκε για πρώτη φορά η φουσκωμένη κοιλιά της.

Το τελευταίο διάστημα, κυκλοφορεί η είδηση, ότι η παρουσιάστρια διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της αλλά μέχρι και αυτή τη στιγμή ούτε εκείνη ούτε και ο σύντροφός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, έχουν επιβεβαιώσει κάτι.

Άλλωστε, η αλήθεια είναι ότι πολλά ζευγάρια μέχρι να περάσει το πρώτο τρίμηνο δεν λένε τίποτα για πολλούς λόγους.

Μπορεί την προηγούμενη φορά που «ανέβασε» μία φωτογραφία της από την παραλία, στην οποία καλύπτει με τα χέρια της την κοιλιά της, αλλά με μία νέα ανάρτηση την οποία έκανε, έδειξε την αλλαγή στο σώμα της.

Ακόμη, την 1η Αυγούστου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υποδέχτηκε τον μήνα με μια φωτογραφία από την Ίο, φορώντας το μπικίνι της. «Γεια σου αγαπημένε Αύγουστε», έγραψε στη λεζάντα και είναι χαρακτηριστικό, ότι σε αυτό το στιγμιότυπο δεν φαινόταν καμία αλλαγή στο σώμα της.