Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Παντρεύονται λίγο πριν γίνουν γονείς;

17 Ιουλίου 2022 16:28

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Παντρεύονται λίγο πριν γίνουν γονείς;

Έντονες είναι οι φήμες πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος πρόκειται να γίνουν σε λίγο καιρό για πρώτη φορά γονείς.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της RealLife η εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όχι μόνο είναι γεγονός, αλλά οι δυο τους σχεδιάζουν μέχρι το τέλος του καλοκαιριού να επισημοποιήσουν τη σχέση τους κάτω από άκρα μυστικότητα, παρουσία λίγων καλεσμένων.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, αν και αρχικά η επιθυμία τους ήταν να κάνουν έναν μεγάλο ανοιχτό γάμο, φαίνεται ότι τα σχέδια τους άλλαξαν και το πάρτι που ονειρεύονταν θα γίνει αργότερα, πιθανότητα μαζί με τη βάφτιση.

Στην παρούσα φάση, αυτό που θέλει το ζευγάρι είναι να γίνει η επισημοποίηση με απλό και λιτό τρόπο.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το όχι σε πρόταση για εκπομπή που δείχνει… εγκυμοσύνη

Μία εξέλιξη που δεν είδε το φως της δημοσιότητας ενισχύει τη φημολογία για εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Εξέλιξη που αφορούσε τις συζητήσεις της με τον ΣΚΑΪ την επόμενη σεζόν.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της. Ζει τον δικό της μεγάλο έρωτα στο πλευρό του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και σύντομα αναμένεται να μεγαλώσει η οικογένειά τους. Μετακόμισαν στο νέο τους σπίτι και σύντομα αναμένεται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Οι φήμες για εγκυμοσύνη δίνουν και παίρνουν. Και υπάρχουν πολλά περιστατικά που ενισχύουν τη συγκεκριμένη φημολογία. Όπως αυτό πριν από λίγο καιρό, όταν ο ΣΚΑΪ της χτύπησε την πόρτα για να αναλάβει δική της εκπομπή.

Η επαφή έγινε έπειτα από την πρώτη αρνητική αντίδραση της Μαρίας Μπακοδήμου να μετακομίσει το Σαββατοκύριακο. Όταν έκλεισε η Φαίη Σκορδά, στο κανάλι του Φαλήρου μίλησαν με την Μπακοδήμου να αναλάβει την ψυχαγωγική εκπομπή του Σαββατοκύριακου. Η παρουσιάστρια αρνήθηκε σε πρώτη φάση όμως, γιατί άλλη ήταν η συμφωνία της με το κανάλι. Είχε κλείσει για καθημερινή εκπομπή (αυτή τελικά που πήρε η Σκορδά) και το συμβόλαιό της ήταν ξεκάθαρο. Δεν ήθελε να πάει Σαββατοκύριακο και ο ΣΚΑΪ αναγκάστηκε να της δώσει και βραδινή εκπομπή προκειμένου να καμφθούν οι αντιρρήσεις της.

Βέβαια, από την πρώτη άρνηση μέχρι την τελική αποδοχή πέρασε καιρός

Και σε αυτό το διάστημα οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ βολιδοσκόπησαν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, σε περίπτωση που οι συζητήσεις με την Μπακοδήμου κατέληγαν σε ναυάγιο και σε πρόωρο διαζύγιο.

Η απάντηση της Σπυροπούλου ήταν όμως αρνητική. Όχι γιατί δεν ήθελε να πάρει δική της εκπομπή αλλά γιατί δεν… μπορούσε. Μία άρνηση που έδειξε… εγκυμοσύνη, άσχετα αν εκείνη δεν λέει τίποτα ακόμη.

Οι φήμες επιμένουν ότι βρίσκεται στον τέταρτο ή πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Σε δύο μήνες θα έπρεπε να ξεκινήσει και σε δύο μήνες από την έναρξη να σταματήσει για ένα δίμηνο περίπου. Έτσι προτίμησε να ξεκουραστεί.

Να σημειώσουμε ότι ακόμα μία ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ενίσχυσε τη φημολογία εγκυμοσύνης. Η Σπυροπούλου ανέβασε φωτογραφία από τις διακοπές της στην Αστυπάλαια. Ήταν ξαπλωμένη στην πολυθρόνα στην παραλία και φορούσε ολόσωμο μαγιό. Στην περιοχή της κοιλιάς κρατά το βιβλίο που διαβάζει αυτό το διάστημα και δεν γίνεται ορατό αν είναι όντως εγκυμονούσα.