Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Παντρεύονται!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

29 Σεπτεμβρίου 2022 11:25

Έτοιμοι να επισημοποιήσουν τη σχέση τους είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος που θα παντρευτούν με πολιτικό γάμο!

Η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία είναι έγκυος και ο σύντροφός της και επιχειρηματίας Βασίλης Σταθοκωστόπουλος θα τελέσουν σύντομα τον γάμο τους.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα», το ζευγάρι που σε λίγο καιρό θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί, παντρεύεται με πολιτικό γάμο και πλέουν και οι δύο σε πελάγη ευτυχίας.

Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, έχουν ήδη καταθέσει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Πάντως, δεν έχει οριστεί ακόμη η ημερομηνία γάμου. Μπορούν να γίνουν τα χαρτιά και αν υπάρχει κενό μπορούν να πάνε και πέντε ώρες νωρίτερα στο δημαρχείο για την τελετή.

Ο γάμος θα γίνει σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο. Στην ουσία παρόντες θα είναι οι γονείς του ζευγαριού και οι δύο μάρτυρες.

Η Σπυροπούλου, η οποία διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, μίλησε πρόσφατα στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και αποκάλυψε πότε θα παντρευτεί τον αγαπημένο της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, το φύλο αλλά και το όνομα του μωρού της.

«Όλα καλά με την εγκυμοσύνη και πριν ήμουν πολύ λιχούδα. Είπαμε να το κρατήσουμε για εμάς το πότε θα γίνει ο γάμος. Θέλαμε θρησκευτικό γάμο αλλά είναι λίγο δύσκολο. Εγώ ήθελα την ευλογία του Θεού και ο Βασίλης. Αλλά λέμε να τον πραγματοποιήσουμε μετά τον ερχομό του παιδιού μας!».

«Στο όνομα είμαστε παραδοσιακοί, οπότε θα πάμε με την οικογένεια. Δεν έχω πει τι είναι το φύλο του μωρού. Θέλουμε να κάνουμε ένα πάρτι για να το πούμε με τον δικό μας τρόπο. Ο Βασίλης ξέρει το φύλο του μωρού. Και μένα κάτι έχει πάρει το αυτί μου. Το παιδικό δωμάτιο θα το κάνουμε τελευταία στιγμή!».

Προ ημερών, τέλος, η Σπυροπούλου έκανε την πρόβα νυφικού της το οποίο θα φέρει την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram μερικά στιγμιότυπα μέσα από το ατελιέ της σχεδιάστριας μαζί με τον φωτογράφο μόδας Κώστα Αυγούλη.