Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Πότε παντρεύεται το ζευγάρι;

Συντάκτης: Newsroom

11 Σεπτεμβρίου 2022 15:40

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Πότε παντρεύεται το ζευγάρι;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς σε λίγους μήνες θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Μάλιστα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πριν λίγες μέρες επιβεβαίωσε την ευχάριστη είδηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας λίγους μήνες πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά, θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα γίνει μητέρα κοντά στα Χριστούγεννα. Και ο γάμος θα γίνει λίγο πριν τις γιορτές σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επιτέλους επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ήδη οι φωτογραφίες με την φουσκωμένη κοιλίτσα της δημοσιεύονται στα περιοδικά.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανέβασε μία ανάρτηση μέσα από την οποία ουσιαστικά παραδέχεται για πρώτη φορά την εγκυμοσύνη της στο πρώτο της παιδί από τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

«ΝΑΙ. Η απάντηση είναι Ναι. Αυτό το ναι που πολλές φορές παλεύουμε για μια ολόκληρη ζωή να ακούσουμε με κάθε θυσία. Και άλλοτε είναι τόσο εύκολο και απλό. Δεν έχει όμως σημασία, γιατί αυτό σου δίνει δύναμη. Και μόλις το ακούσεις και αισθανθείς ανακούφιση τότε σε περιμένει κάτι άλλο. Φόβος, άγχος, αγωνία, δεύτερες σκέψεις και αυτό το Αν που είναι μονίμως καρφωμένο στο μυαλό σου.
Από την άλλη, ευγνωμοσύνη και ένα απλόχερο Και τεράστιο ευχαριστώ για τη ζωή που έρχεται.

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει να το φωνάξει τόσο δυνατά και να γιορτάσει με τη χαρά της. Χρειάζεται όμως χρόνο, να προετοιμαστεί για αυτή την αλλαγή, να αισθανθεί έτοιμη να το μοιραστεί, δεν το κρύβει απλά φοβάται, είναι τόσο εύθραυστο, το κρατά σαν φυλαχτό. Μη βιαστείτε να την κρίνετε, δεν ξέρετε τι περνάει. Χαίρομαι που σήμερα ανήμερα της Παναγίας Τσαμπίκας μπορώ πλέον να το μοιραστώ μαζί σας»