Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ποιος είναι ο “φύλακας-άγγελός” του, αυτός που τον στηρίζει καθ’ όλους τους τρόπους

12 Απριλίου 2019 19:00

Κωνσταντίνος Αγγελίδης. Μετά το τροχαίο, βυθίστηκε σε κώμα και σιγά-σιγά, ένα χρόνο τώρα μετά, συνέρχεται. Οι οικείοι του είναι κοντά του, έχει όμως τον “φύλακα-άγγελό” του. Εκείνον που τον στηρίζει ηθικά και οικονομικά.

Πρόκειται για τον Τάκη Τσακίρη, επιχειρηματία των νοτίων προαστίων και αυτός στον οποίο δούλευε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης την αποφράδα μέρα του τροχαίου, είναι ο άνθρωπος που στηρίζει όσο κανείς άλλος, την οικογένειά του.

Ο επιχειρηματίας καταβάλει ένα σημαντικό ποσό στην οικογένεια του Κωνσταντίνου Αγγελίδη κάθε μήνα, αναφέρει το newspistolg.gr. Tον λογίζει ώς μισθό απέναντι στον φίλο και συνεργάτη του. Λες και ο Κωνσταντίνος Αγγελίδη είναι στα μαγαζιά του και δουλεύει κάθε μέρα.

Τα χρήματα αυτά βοηθούν πολύ στην συντήρηση της οικογένειας, ενώ καλύπτουν και ένα μέρος των μεγάλων εξόδων που κοστίζει η αποθεραπεία του παρουσιαστή.

Η Εβελίνα ( σύζυγος του Κωνσταντίνου ) έχει την στήριξη τόσο της οικογένειας της όσο και της οικογένειας του παρουσιαστή που η κατάσταση της υγείας του μέρα με την μέρα έχει καλυτέρευση.