Κωνσταντίνος Αγγελίδης: η συγκινητική δήλωση της συζύγου του Εβελίνας «Δεν πίστεψα ποτέ ότι δεν θα τα καταφέρει»

4 Απριλίου 2021 17:45

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: η συγκινητική δήλωση της συζύγου του Εβελίνας «Δεν πίστεψα ποτέ ότι δεν θα τα καταφέρει»

Η Εβελίνα Βαρσάμη μίλησε στη Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη στην εκπομπή ΣουΚου Family για το τελευταίο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης.

«Βράχος» στο πλευρό του συζύγου της Κωνσταντίνου Αγγελίδη τα τελευταία περίπου 3,5 χρόνια είναι η Εβελίνα Βαρσάμη, η οποία δεν πίστεψε ποτέ ότι δεν θα τα καταφέρει.

«Για αυτόν παλεύουμε, γι αυτόν προσπαθούμε. Δεν πίστεψα ποτέ ότι δεν θα τα καταφέρει, έχουμε πολύ δρόμο και αγώνα μπροστά μας, αλλά δόξα τω Θεώ τα χειρουργεία πάνε καλά. Συνεχίζουμε και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει», είπε χαρακτηριστικά στο «Σου Κου family» και συνέχισε:

«Το χειρουργείο πήγε πολύ καλά, οι γιατροί το έκαναν πολύ εύκολο. Βγήκε χθες, είναι σπίτι και αναρρώνει. Δεν πονάει και έχουν κάνει εκπληκτική δουλειά. Δεν μπορεί να καταλάβει κανείς ότι έχει κάνει τόσο σοβαρό χειρουργείο. Όταν τελείωσε, με πήρε αγκαλιά, ήταν ανήσυχος, τον ηρέμησα και μετά μου έδωσε ένα φιλί και κοιμήθηκε».

«Τώρα έχουμε ένα τελευταίο χειρουργείο, τον Ιούνιο, στα μάτια. Δεν είναι τόσο σοβαρό. Έχει πάθει στραβισμό. Έφυγε το μεγάλο κακό»