Κωνσταντίνος Αργυρός & Light : Το «Ηλιοβασίλεμα» που θα μας ταξιδέψει με το music video

Συντάκτης: Newsroom

19 Σεπτεμβρίου 2022 21:03

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Light μας καλούν να δούμε μαζί τους το «Ηλιοβασίλεμα», μέσα από το music video του πολυπλατινένιου ντουέτου τους!

Το music video μεταφέρει τη «μαγεία» της μουσικής και τη δυνατή χημεία των δύο κορυφαίων καλλιτεχνών, με φόντο τη σύμπραξή τους σε κάποιες από τις συναυλίες του «Eleftheros Tour», της μεγάλης και sold out φετινής περιοδείας του Κωνσταντίνου Αργυρού, η οποία έγραψε ιστορία στα ελληνικά συναυλιακά χρονικά, αποτελώντας μία μεγάλη και εντυπωσιακή παραγωγή που έκανε ρεκόρ εισιτηρίων σε κάθε σταθμό της.

Το «Ηλιοβασίλεμα», που περιλαμβάνεται στο album «22» του Κωνσταντίνου Αργυρού και κυκλοφορεί από την Panik Platinum, αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό.

Μεταξύ άλλων, το τραγούδι έχει γίνει 3πλα πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις, καθώς μέτρα πάνω από 7 εκατομμύρια streams, ενώ το lyric video του έχει περισσότερα από 13 εκατομμύρια YouTube views. Τη μουσική υπογράφουν οι Μάριος Ψιμόπουλος, Κωνσταντίνος Αργυρός και OGE και τους στίχους ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Light.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Light, δύο πρωτοπόροι καλλιτέχνες, καθένας εκ των οποίων έχει δεκάδες τραγούδια – επιτυχίες και αμέτρητες sold out εμφανίσεις, ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους σ’ ένα τραγούδι ψυχής. Πλέον, κανένα «Ηλιοβασίλεμα» δεν θα είναι ξανά το ίδιο…

Δείτε το music video:

Κωνσταντίνος Αργυρός: Θα είναι ο τέταρτος κριτής του «Voice»; Το story που δημοσίευσε

Κωνσταντίνος Αργυρός: Θα είναι ο τέταρτος κριτής του «Voice»; Το story που δημοσίευσε

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός με ένα insta story που αναδημοσίευσε από την Έλενα Παπαρίζου, επιβεβαίωσε πως εκείνος θα κάθεται στην τέταρτη καρέκλα του talent show του ΣΚΑΪ.

Μία εβδομάδα έμεινε για την πρεμιέρα της νέας σεζόν του talent show του ΣΚΑΪ, “The Voice”, και το κοινό ανυπομονεί να δει πέρα από τα νέα μουσικά ταλέντα της Ελλάδας και τους τέσσερις coaches.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός με ένα insta story που αναδημοσίευσε από την Έλενα Παπαρίζου, επιβεβαίωσε πως εκείνος θα κάθεται στην τέταρτη καρέκλα.

 

Μουζουράκης – Αργυρός: Μία γυναίκα πίσω από την κόντρα τους

Λίγες εβδομάδες έμειναν για την πρεμιέρα της νέας σεζόν του talent show του ΣΚΑΪ, «The Voice», και το κοινό ανυπομονεί να δει πέρα από τα νέα μουσικά ταλέντα της Ελλάδας και τους τέσσερις coaches, ειδικότερα όμως να δουν ποιος θα κάθεται στην τέταρτη θέση, αυτή του coach που συνήθως αλλάζει μέσα στις περιόδους του The Voice.

Ο Πάνος Μουζουράκης, μιλώντας στο podcast του Δημήτρη Σταρόβα, άφησε να εννοηθεί ότι δεν γνωρίζει αν ο τέταρτος κριτής θα είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός καθώς η σχέση τους έχει διακοπεί μετά το τελευταίο τους τηλεφώνημα. Κατηγόρησε μάλιστα τον λαϊκό τραγουδιστή ότι εκείνος δεν του μιλάει πια, όταν έμαθε τα νέα για τον καινούριο κύκλο του talent show.