Κωνσταντίνος Αργυρός: Αναβλήθηκε για την Κυριακή η συναυλία με τον 50 Cent!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

29 Οκτωβρίου 2022 14:30

Κωνσταντίνος Αργυρός και 50 Cent ποζάρουν μαζί πριν τη μεγάλη συναυλία

Μία ημέρα πίσω πάει η συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον 50 Cent στο ΟΑΚΑ και αντί για απόψε Σάββατο, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στον ίδιο χώρο!

Η συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον 50 Cent θα λάβει χώρα την Κυριακή.

Η αναβολή κρίθηκε επιβεβλημένη λόγω τεχνικών ζητημάτων που προέκυψαν την τελευταία στιγμή.

Πάντως, όπως είναι φυσικό, αυτή η αλλαγή προκάλεσε αναστάτωση στους φαν των δύο καλλιτεχνών.

Η «Panik Records», που είναι η εταιρεία η οποία διοργανώνει το event, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Η αποψινή συναυλία μεταφέρεται για αύριο, Κυριακή 30 Οκτωβρίου την ίδια ώρα, λόγω τεχνικών ζητημάτων, που προέκυψαν αιφνίδια και αφορούν την άψογη ηχητική και οπτική διοργάνωση της εκδήλωσης.

Απολογούμαστε για την αναστάτωση στους χιλιάδες θεατές που έχουν προμηθευτεί εισιτήριο.

Επίσης, ευχαριστούμε τη διοίκηση του ΟΑΚΑ για την κατανόηση και την εκ νέου διάθεση του Σταδίου για αύριο, ώστε να πραγματοποιηθεί η συναυλία. Σας περιμένουμε όλους, αύριο Κυριακή 30 Οκτωβρίου να ζήσουμε μια μοναδική συναυλία».

O Κωνσταντίνος Αργυρός και 50 Cent βρήκαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν λίγο πριν από τη μεγάλη συναυλία που θα δώσουν στο ΟΑΚΑ.

Οι δύο τραγουδιστές Κωνσταντίνος Αργυρός και 50 Cent το έριξαν έξω κάνοντας διάλειμμα από τις πρόβες για την κοινή εμφάνιση που θα πραγματοποιήσουν και η οποία αναμένεται από το κοινό με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Θα πραγματοποιηθεί αύριο το βράδυ στο ΟΑΚΑ και θα συγκεντρώσει πλήθος κόσμου.

Ο Έλληνας ερμηνευτής ανάρτησε φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μαζί με τον Αμερικανό ράπερ και τους συνεργάτες του σε γιοτ.

«Στην Αθήνα με τους φίλους μου, 50 Cent, Lenny Grant και Tony Yayo. Προθερμαινόμαστε!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αργυρός, ο οποίος είχε τυλιγμένη στο λαιμό του μια ελληνική σημαία.

Η συναυλία αποτελεί παραγωγή της «Panik Records» και η αναγγελία της προκάλεσε αίσθηση.

Ένας από τους πιο αγαπητούς Έλληνες τραγουδιστές της γενιάς του και ο ένας από τους μεγαλύτερους ράπερ παγκοσμίως θα ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να προσφέρουν στο ελληνικό κοινό κάτι που σίγουρα δεν έχει ξαναδεί.