Κωνσταντίνος Αργυρός – αποκάλυψη: Τίτλοι τέλους στη σχέση του με την Αλεξάνδρα Φωτοπούλου! Όλο το παρασκήνιο

18 Δεκεμβρίου 2021 08:00

Κωνσταντίνος Αργυρός - αποκάλυψη: Τίτλοι τέλους στη σχέση του με την Αλεξάνδρα Φωτοπούλου! Όλο το παρασκήνιο

Τίτλοι τέλους και αυτή τη φορά μάλλον οριστικά φαίνεται ότι έπεσαν στη σχέση του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Αλεξάνδρας Φωτοπούλου. Καθώς όπως αναφέρουν πολύ αξιόπιστες πηγές από το περιβάλλον τους, ο τραγουδιστής και το μοντέλο αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που χωρίζουν, καθώς το ίδιος είχε γίνει και μετά την πρώτη καραντίνα, αλλά το ζευγάρι είχε τελικά επανασυνδεθεί. Τώρα, όμως, τα πράγματα είναι αλλιώς και όπως φαίνεται η σχέση αυτή έκανε οριστικά τον κύκλο της.

Γιατί τον χώρισε

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο χωρισμός δεν ήταν και τόσο… ξαφνικός, καθώς οι δύο τους είχαν απομακρυνθεί αρκετά τον τελευταίο καιρό. Μια σειρά από τριβές ανάμεσά τους, αλλά και το σύνολο των διακυμάνσεων στη σχέση τους, ήταν μοιραίο να οδηγήσει στην απομάκρυνση αυτή. Η οποία με τη σειρά της έφερε το χωρισμό.

Η απόφαση ήταν κοινή, αλλά την πρωτοβουλία πήρε η Αλεξάνδρα, καθώς αισθανόταν ότι αυτή η σχέση δεν οδηγούσε πουθενά. Μπορεί να έμεναν για ένα διάστημα μαζί, κατά τη διάρκεια της δεύτερης καραντίνας, αλλά αυτό έγινε στο σπίτι του τραγουδιστή. Και η συγκατοίκησή τους δεν πήρε ποτέ επίσημο χαρακτήρα.

Όπως και η σχέση τους γενικότερα, καθώς δεν υπήρξε πρόθεση από την πλευρά του τραγουδιστή κυρίως για κάποιας μορφή επίσημη δέσμευση. Βλέποντας όλα αυτά η Αλεξάνδρα, αλλά και τα αισθήματά τους να φθίνουν, πήρε την απόφαση να δώσει το τέλος σε μια σχέση. Η οποία κράτησε σχεδόν τρία χρόνια και κάποιες εποχές έδειχνε ότι θα μπορούσε να τους οδηγήσει ακόμη και στο γάμο.

Κάτι που δεν συνέβη ποτέ και όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται και να συμβεί.

Παρόλα αυτά ο χωρισμός, όπως λένε όσοι τους ξέρουν, έγινε σε πολιτισμένο κλίμα, χωρίς καυγάδες και εντάσεις. Κάτι που μπορεί να σημαίνει πολλά για το μέλλον. Ή να μην σημαίνει και τίποτα.

Πηγή: περιοδικό Ciao