Κωνσταντίνος Αργυρός: Για διακοπές στη αγαπημένη του Λευκάδα

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

31 Ιουλίου 2022 20:25

Όπως  κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός επισκέφτηκε το αγαπημένο του νησί, τη Λευκάδα, προκειμένου να περάσει μέρος των διακοπών του.

Όπως είναι γνωστό ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός κατάγεται από το όμορφο νησί του Ιονίου. Εκεί έζησε τα παιδικά και εφηβικά καλοκαίρια του και όπως έχει αποκαλύψει όταν βρίσκεται εκεί, θυμάται τις όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές των νεανικών του χρόνων.

Μετά τις συναυλίες που πραγματοποίησε ο Αργυρός σε διάφορα μέρη ανά την Ελλάδα, επέστρεψε στον τόπο της καταγωγής του και με μία ανάρτηση στο Instagram έγραψε: «Νοιώθω σαν στο σπίτι μου».

Μέσα από συνεντεύξεις του έχει τονίσει πως κάθε φορά που πηγαίνει στη Λευκάδα περνάει υπέροχα: «Έχουν περάσει τόσα χρόνια, μα το συναίσθημα παραμένει το ίδιο.

Αξέχαστες στιγμές χαραγμένες ανεξίτηλα στο μυαλό μου, παιδικές και εφηβικές αναμνήσεις, που δύσκολα λησμονούνται.

Ακόμα και σήμερα η ίδια λαχτάρα. Να βρεθώ εκεί, στον τόπο που γαλούχησε τα καλοκαίρια μου».

Ο Αργυρός είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες. Πλήθος κόσμου μαζεύεται στα κέντρα διασκέδασης για τον ακούσουν και να τον δουν.

Μιας και έχει πολλές θαυμάστριες, και και κάπως έτσι έχει γίνει ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στο ελληνικό τραγούδι.

Οι θαυμάστριές του θέλουν να μαθαίνουν συνέχεια πολλά πράγματα για τον τραγουδιστή της καρδιάς τους.

Σύμφωνα με εκτίμηση του popnable.com, υπολογίζοντας τα έσοδα και τα έξοδά του, ο Αργυρός έχει ένα κέρδος περίπου στα έξι χιλιάδες ευρώ. Όλα αυτά, τη στιγμή που το 2015 η αμοιβή του βρισκόταν γύρω στα δύο χιλιάδες ευρώ.