Κωνσταντίνος Αργυρός: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε τι έχει στο καμαρίνι του

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

8 Δεκεμβρίου 2022 11:48

H Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε τι υπάρχει στο καμαρίνι του Κωνσταντίνου Αργυρού και την έκανε να εκτιμήσει ακόμη περισσότερο τον γνωστό τραγουδιστή.

Η οικοδέσποινα του «Happy Day» στον Alpha, Σταματίνα Τσιμτσιλή εξήγησε πως όταν είχε χρησιμοποιήσει πριν από λίγο καιρό το καμαρίνι του Κωνσταντίνου Αργυρού στο κέντρο που εμφανίζεται για τα καλλιστεία τα οποία είχε παρουσιάσει, είχε ανακαλύψει πως μέσα υπάρχει εικόνες καθώς και καντηλάκι.

«Επειδή κι εγώ πιστεύω βαθιά στον Θεό και θέλω να το λέω δημόσια. Χαίρομαι όταν το λέει ένας επιτυχημένος και νέος άνδρας. Θυμάστε που παρουσίαζα τα καλλιστεία στο Teatro πριν από μερικές μέρες. Εκεί μου παραχώρησε το καμαρίνι του ο Κωνσταντίνος Αργυρός για να ετοιμαστώ.

Μπαίνω λοιπόν μέσα και βλέπω εικόνες, καντηλάκι, εικόνες του Αγίου Εφραίμ. Να σας πω κάτι, τον συμπάθησα και τον εκτίμησα ακόμη περισσότερο. Κοίτα λέω έναν νέο άνδρα επιτυχημένο, όμορφο που πιστεύει τόσο πολύ.

Το λέω γιατί για τον Νίκο Οικονομόπουλο είναι γνωστό, έχει τον πνευματικό του, πάει στο Άγιο Όρος, ενώ για τον Κωνσταντίνο Αργυρό δεν το ξέρει τόσος κόσμος», είπε χαρακτηριστικά η Τσιμτσιλή.

Από εκεί και πέρα, μετά από το ταξίδι με τον αδελφό του, Παύλο, στο Ντουμπάι, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ταξίδεψε στο Λονδίνο. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, που φέτος εμφανίζεται με τον Σάκη Ρουβά στο Teatro– μια συνεργασία που έχει ήδη γίνει talk of the town στην Αθήνα και βρίσκεται στην κριτική επιτροπή στο talent show «Τhe Voice»- έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και ταξίδεψε στη βρετανική πρωτεύουσα.

Εκεί απόλαυσε τις βόλτες του και τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, που είναι μοναδική. Ο Αργυρός απόλαυσε ξεχωριστές στιγμές στο Λονδίνο.

Την παρουσία του στο Λονδίνο γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής ανέβασε μία φωτογραφία από έναν κεντρικό δρόμο του Λονδίνου κάνοντας tag την περιοχή. Στη φωτογραφία φαίνεται, το κέντρο του Λονδίνου σε μία βροχερή ημέρα.