Κωνσταντίνος Αργυρός: σκίζει τα κύματα στη Ρόδο κάνοντας surfing (βίντεο)

Συντάκτης: Newsroom

23 Ιουλίου 2022 08:40

Κωνσταντίνος Αργυρός: σκίζει τα κύματα στη Ρόδο κάνοντας surfing

Στην όμορφη Ρόδο βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός για τις ανάγκες των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, αλλά κατάφερε να κάνει τον τέλειο συνδυασμό… Δουλειά και διακοπές μαζί

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι από αυτούς που προσπαθούν πάντα να γεμίζουν τον ελεύθερο χρόνο τους με δραστηριότητες που τους αποσυμπιέζουν από την ένταση της δουλειάς. Αυτό έκανε και στα καταγάλανα νερά της Ρόδου. Το σερφ είναι από τις αγαπημένες του καλοκαιρινές συνήθειες και το απολαμβάνει όποτε του παρουσιάζεται η κατάλληλη ευκαιρία.

Έτσι έκανε και πρόσφατα σε παραλία της Ρόδου, όπου βιντεοσκόπησε τη δράση του. Ο αέρας ήταν κατάλληλος και από ότι βλέπουμε στο βίντεο το ευχαριστήθηκε αρκετά.  Και στη συνέχεια μοιράστηκε το βίντεο με τους followers του στον λογαριασμό του στο Instagram.

Και δεν παρέλειψε να χρησιμοποιήσει μια χιουμοριστική λεζάντα για τη δημοσίευσή του γράφοντας:  «Σερφερ-λής.

 

Πριν από λίγες ημέρες παντρεύτηκε ο αδερφός του

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός παραβρέθηκε στον γάμο του αδερφού του, Παύλου. Και μάλιστα ανέλαβε να διασκεδάσει τους συγγενείς και τους φίλους που τίμησαν το ζευγάρι με την παρουσία τους

Ο Παύλος Αργυρός και η σύντροφός του, Άννα Μαρία Αναξαγόρου, πραγματοποίησαν τον θρησκευτικό τους γάμο στην εκκλησία που βρίσκεται στον Πύργο Μελισσουργού. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και όλη η οικογένεια βρισκόταν στο πλευρό του ευτυχισμένου ζευγαριού.

Τόσο, ο Παύλος Αργυρός όσο και η εκλεκτή της καρδιάς του έλαμπαν από ευτυχία. Σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή, ο Παύλος Αργυρός δεν θα μπορούσε να μην έχει στο πλευρό του τον αδερφό του, Κωνσταντίνο. Ο οποίος μάλιστα, τραγούδησε στο γαμήλιο γλέντι που ακολούθησε μετά το μυστήριο.

Ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον. Ενώ πολλοί από τους καλεσμένους απαθανάτισαν του νεόνυμφους κατά την είσοδό τους. Και στη συνέχεια ανέβασαν τα στιγμιότυπα στα social media.
Το ζευγάρι μετά τον πολιτικό γάμο που πραγματοποίησε τον Ιούλιο του 2021, αποφάσισε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Προκειμένου να τελέσει και θρησκευτικό μυστήριο παρουσία φίλων και συγγενών.