Κωνσταντίνος Αργυρός: Στηρίζει την αδελφή του στον αγώνα της για τα δικαιώματα των γυναικών – Ο ρόλος του τραγουδιστή

Δημοσιεύθηκε: 21 Νοεμβρίου 2020 15:00
Κωνσταντίνος Αργυρός: Στηρίζει την αδελφή του στον αγώνα της για τα δικαιώματα των γυναικών - Ο ρόλος του τραγουδιστή

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποτελεί έναν από τους Έλληνες καλλιτέχνες που σπάνια μιλάνε για την προσωπική τους ζωή ή μοιράζονται στα social media στιγμές από την καθημερινότητά τους. Αυτό, όμως, που πολλοί γνωρίζουν για τον δημοφιλή τραγουδιστή είναι πως αποτελεί ένα από τα πρώτα τρίδυμα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα με τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Ο Κωνσταντίνος μεγάλωσε όντας αχώριστος με τα δύο του αδέρφια, την Κατερίνα και τον Παύλο, οι οποίοι όπως έχει δηλώσει σε παλαιότερες συνεντεύξεις του είναι οι καλύτεροι φίλοι του.

H Κατερίνα Αργυρού είναι δικηγόρος και πριν από δύο χρόνια παντρεύτηκε και μετακόμισε στην Ολλανδία. Η ζωή και το άκρως φορτωμένο πρόγραμμα της Κατερίνας , περιλαμβάνει και πολλά ταξίδια αφού παράλληλα πραγματοποιεί διαλέξεις σε όλο τον κόσμο, γεγονός που σημαίνει ότι τα δυο αδέρφια δεν βρίσκονται πάρα πολύ συχνά. Η Κατερίνα βρέθηκε στην Ελλάδα για επαγγελματικές συναντήσεις , στο πλαίσιο του σπουδαίου αγώνα που ετοιμάζει για τα δικαιώματα των γυναικών αλλά και του περιβάλλοντος.

Ο Κωνσταντίνος σύμφωνα με πληροφορίες έχει πολύ ενεργό ρόλο σε αυτή την προσπάθεια της αδερφής του, που την υποστηρίζει σε κάθε της κίνηση. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που ο τραγουδιστής δείχνει έμπρακτα την ευαισθησία και την αγάπη του προς τον συνάνθρωπο και τις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα που αφορούν τα παιδιά που νοσούν από απειλητικές για την ζωή τους ασθένειες ενώ στο παρελθόν έχει υπάρξει πρέσβης του προγράμματος “Αστέρι της Ευχής” του μη – κερδοσκοπικού οργανισμού Make- A- Wish Ελλάδας.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.