Κωνσταντίνος Αργυρός: συγκίνησε τραγουδώντας σε κοριτσάκι με κινητικά προβλήματα (βίντεο)

Συντάκτης: Newsroom

27 Ιουνίου 2022 08:50

Κωνσταντίνος Αργυρός: συγκίνησε τραγουδώντας σε κοριτσάκι με κινητικά προβλήματα
Συγκίνησε το κοινό που παρακολουθούσε τη συναυλία του ο Κωνσταντίνος Αργυρός, όταν έδειξε για ακόμη μια φορά την ευαίσθητη πλευρά του ακόμη κι όταν τραγουδά

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρισκόταν μπροστά σε χιλιάδες κόσμου, όταν είδε να τον παρακολουθεί ανάμεσα σε όλους στη συναυλία του κι ένα κοριτσάκι σε αναπηρικό καροτσάκι. Χωρίς να διστάσει αποφάσισε να χαρίσει μια μοναδική στιγμή στη μικρούλα θαυμάστριά του. Έκανε νόημα στους γονείς της να την φέρουν κοντά στη σκηνή. Και συνέχισε να τραγουδά σκύβοντας μπροστά της και φιλώντας της το χέρι. Σε μια κίνηση που έδειξε για ακόμη μια φορά πόσο ευαίσθητος είναι.

Δεν είναι τυχαίο που πάντα βρίσκεται κοντά στις επιθυμίες των παιδιών για το Make A Wish. Από όπου βραβεύτηκε πριν από λίγες ημέρες χωρίς να το διαφημίσει φυσικά! Πρόκειται για την καθιερωμένη βραδιά του «Ευχαριστώ». Η οποία φέτος πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Το βίντεο με την μικρούλα έκανε τον γύρο των social media και μάλιστα οι χρήστες έγραψαν:

«Argiros Konstantinos, για τη χαρά και μόνο που πρόσφερες απλόχερα σε αυτό το παιδί, πραγματικά υποκλίνομαι! Το πιο όμορφο βίντεο που παρακολούθησα τον τελευταίο καιρό!

Σε κάποιο άλλο σημείο της Ελλάδας 2 υποτιθέμενοι καλλιτέχνες (?), δύο υποτιθέμενοι τραγουδιστές (?),δύο υποτίθεται άνθρωποι(?) ,δύο απολύτως ΤΙΠΟΤΑ πλακώνονται στο ξύλο! Ας τους αφανίσουμε από προσώπου «μουσικής γης» και ας κρατήσουμε μονάχα τα συναισθήματα αγάπης και συγκίνησης που μας δημιουργεί το συγκεκριμένο βίντεο!»

@kuriakopoulou.kuriaki_

♬ πρωτότυπος ήχος – •k-u-r-I-a-k-I •