Κωνσταντίνος Αργυρός: Συγκλονίζει η μητέρα της 9χρονης που την κράτησε στην αγκαλιά του σε συναυλία

Συντάκτης: Newsroom

9 Αυγούστου 2022 10:53

Με λόγια αγάπης και συγκινήσεις μίλησε η μητέρα της μικρής Χρυσοβαλάντου που πήρε αγκαλιά ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε πρόσφατη συναυλία του και τραγούδησε έχοντας την εννιάχρονη στα χέρια του χαρίζοντας της το ωραιότερο δώρο της ζωής της.

Όπως αποκάλυψε σήμερα η μητέρα της 9χρονης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Alpha Το κορίτσι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα μυικής ατροφίας και ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Ιδιαίτερα συγκινημένη και με δάκρυα στα μάτια η μητέρα της 9χρονης περιέγραψε στην πρωινή εκπομπή πώς για την κόρη της ήταν ένα ανέλπιστο δώρο αυτό που έκανε ο Κωνσταντίνος Αργυρός να την κρατήσει στην αγκαλιά του και να τραγουδήσει το αγαπημένο της τραγούδι ξεκαθαρίζοντας πως η κίνηση του ανθρώπου που πήρε στα χέρια του την κόρη της και την ανέβασε στην σκηνή ήταν αυθόρμητη και μη προγραμματισμένη.

«Είναι δύσκολη περίπτωση η δικιά μας. Έχει νωτιαία μυϊκή ατροφία τύπου 1, είναι ο πιο δύσκολος Τύπος με προσδόκιμο ζωής τα δύο έτη. Ευτυχώς που υπάρχει θεραπεία παγκοσμίως που γίνεται ενδορραχιαία κάθε τέσσερις μήνες στο χειρουργείο κι αυτό βοηθάει τη μικρή να ζήσει. Έτσι έχουμε φτάσει ως εδώ που είναι 9 ετών.

Τον Κωνσταντίνο Αργυρό τον βλέπει και τον ακούει, και επειδή εδώ κι έναν μήνα περάσαμε δύσκολα και θέλαμε να της δώσουμε λίγη χαρά. Δεν ξέραμε πώς θα γίνει όλο αυτό γιατί και τα οικονομικά μας είναι δύσκολα. Βρέθηκε ένας φίλος του συζύγου μου που μας πήρε τηλέφωνο και μας είπε ότι είμαστε ελεύθεροι να πάμε. Ήταν τελείως τυχαίο όλο αυτό, δεν γνώριζε τίποτα ο άνθρωπος. Ο μπαμπάς της την πήρε και ανέβηκαν στη σκηνή. Οι αντιδράσεις ήταν καταπληκτικές

Ήθελες κι άλλη αγκαλιά από τον Κωνσταντίνο;” και μου απάντησε ναι. Ήταν τέτοια η χαρά της. Ήταν το καλύτερο δώρο για εκείνη»

Το βίντεο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό από τη συναυλία του να κρατάει στην αγκαλιά του την μικρή 9χρονη έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου