Κωνσταντίνος Αργυρός: Υμίγυμνος στο κρεβάτι! «Κολάζει» τον γυναικείο πληθυσμό

Συντάκτης: Newsroom

6 Ιουνίου 2022 17:34

Κωνσταντίνος Αργυρός: Υμίγυμνος στο κρεβάτι! «Κολάζει» τον γυναικείο πληθυσμό

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός εκτός από ενας πετυχημένος καλλιτέχης είναι και ένας γοητευτικός άνδρας. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι οι περισσότεροι ακόλουθοί του στα social είναι γυναίκες .

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκανε μια νέα ανάρτηση στο Instagram του που αναστάτωσε τον γυναικείο πληθυσμό… για ακόμα μια φορά!

Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής ποζάρει στο κρεβαάτι του χωρίς να φοράει μπλούζα και είνακι ελαφρά αγουροξυπνημένος.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Διαβάστε πόσα χρήματα «βγάζει» ο τραγουδιστής το μήνα και θα ζαλιστείτε

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένας από τους πιο δημοφιλής καλλιτέχνες. Πλήθος κόσμου μαζεύεται στα κέντρα διασκέδασης για τον ακούσουν και να τον δουν.

Μιας και έχει πολλές θαυμάστριες, και και κάπως έτσι έχει γίνει ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στο ελληνικό τραγούδι. Οι θαυμάστριές του θέλουν να μαθαίνουν συνέχεια πολλά πράγματα για τον τραγουδιστή της καρδιάς τους.

Το μηνιαίο εισόδημα του τραγουδιστή

Σύμφωνα με εκτίμηση του popnable.com, υπολογίζοντας τα έσοδα και τα έξοδά του, ο Αργυρός έχει ένα κέρδος περίπου στα έξι χιλιάδες ευρώ.

Όλα αυτά, τη στιγμή που το 2015 η αμοιβή του βρισκόταν γύρω στα δύο χιλιάδες ευρώ.

Kωνσταντίνος Αργυρός: οι μοναχικές βόλτες του τραγουδιστή στο Κολωνάκι

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Kωνσταντίνο Αργυρό για ακόμα μια φορά μόνο του στο Κολωνάκι.

Ο τραγουδιστής τον τελευταίο καιρό και συγκεκριμένα, από τότε που χώρισε με την Αλεξάνδρα Φωτοπούλου πραγματοποιεί δημόσιες εμφανίσεις… μόνος του.

Εδώ και ένα χρόνο περίπου, ο φωτογραφικός φακός τον έχει «τσακώσει» είτε στο Κολωνάκι, είτε στο κέντρο της Αθήνας μόνο του χωρίς την παρουσία φίλων του αλλά ούτε και με κάποιο καινούργιο αμόρε.

Να σημειώσουμε βέβαια, ότι ο Kωνσταντίνος Αργυρός είναι ένας άνθρωπος που κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή.

Να τονίσουμε, ότι ο τραγουδιστής για κάποια χρόνια ήταν ζευγάρι με το μοντέλο, Αλεξάνδρα Φωτοπούλου. Οι δυο τους είχαν χωρίσει στην πρώτη καραντίνα όμως τα ξαναβρήκαν και μάλιστα έμεναν για ένα διάστημα μαζί, κατά την διάρκεια της δεύτερης καραντίνας, στο σπίτι του τραγουδιστή. Τελικά το ζευγάρι χώρισε οριστικά τον Δεκέμβριο του 2021.

Η απόφαση ήταν κοινή όμως την πρωτοβουλία πήρε Αλεξάνδρα καθώς αισθανόταν ότι αυτή η σχέση δεν οδηγούσε πουθενά.

   

Πηγή φωτογραφιών: papadakispress