Κωνσταντίνος Δέδες: Ο οδοντίατρος των επωνύμων, η παρουσία στην TV και ο έρωτας με τη Ζέτα

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

6 Ιουνίου 2022 20:30

Ο Κωνσταντίνος Δέδες, που όλα δείχνουν ότι θα παντρευτεί σύντομα με τη Ζέτα Μακρυπούλια, είναι διακεκριμένος οδοντίατρος, τον οποίο μάλιστα εμπιστεύονται πολλοί διάσημοι.

Ο Κωνσταντίνος Δέδες είναι ο σύντροφος της ηθοποιού και παρουσιάστριας, Ζέτας Μακρυπούλια. Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και όλα δείχνουν ότι θα ανέβουν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας και μάλιστα σύντομα.

Ο Δέδες ασχολείται και με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Εξελέγη μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη «Αθήνα Ψηλά», ενώ έχει εκλεγεί πρόεδρος στην Τεχνόπολη.

Κατάγεται από το Καπανδρίτι και είναι μόνιμος κάτοικος του Θησείου. Σπούδασε χειρουργός οδοντίατρος και από το 2002 διατηρεί το ιατρείο του στον Ωρωπό.

Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια δημιούργησε την οδοντιατρική κλινική «Golden Smile» στην Κηφισιά. Αποτελεί ενεργό μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Επίσης, έχει συμμετάσχει σε δεκάδες σεμινάρια και ημερίδες σε όλους τους τομείς της Οδοντιατρικής.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, αγαπάει τις τέχνες, τα ταξίδια όπως και τη ζωή στο κέντρο της πόλης!

Η αφοσίωσή του στο επάγγελμά του τον έκανε γρήγορα να ξεχωρίσει. Έτσι, έγινε ο άνθρωπος πίσω από πολλά διάσημα χαμόγελα. Υπήρξε ο οδοντίατρος των μεταμορφώσεων στην τηλεοπτική εκπομπή «Your Face Sounds Familiar» του ΑΝΤ1.

Επίσης, τα τελευταία χρόνια είναι ο οδοντίατρος στο «Πρωινό», επίσης του ΑΝΤ1, με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, στη στήλη αισθητικών βελτιώσεων!

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον γάμο του με τη Μακρυπούλια, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πιθανότερο είναι πως θα γίνει σε μικρό μοναστήρι στην Πάρο. Αποτελεί, άλλωστε, το αγαπημένο νησί της παρουσιάστριας και θα ήθελε πολύ να ντυθεί νύφη εκεί.

Κατά τις ίδιες πηγές, κουμπάροι του ζευγαριού αναμένεται να είναι οι στενοί φίλοι και συνεργάτες της Μακρυπούλια, Νίκος Μουτσινάς και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Πάντως, κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι από τα παραπάνω. Ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή η ημερομηνία τέλεσης του μυστηρίου.