Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Ακυρώθηκε ο αρραβώνας του! Διέγραψε την κοινή φωτογραφία με τη σύντροφό του

Συντάκτης: Newsroom

8 Νοεμβρίου 2022 14:19

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Ακυρώθηκε ο αρραβώνας του! Διέγραψε την κοινή φωτογραφία με τη σύντροφό του

Ακυρώθηκε ο αρραβώνας του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ με τη σύντροφό του, Νάνσυ.

Ο γνωστός make up artist διέγραψε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την κοινή του φωτογραφία με τη Νάνσυ, γεγονός που δημιούργησε ερωτηματικά στο κοινό του.

Οι ακόλουθοί του ξεκίνησαν αμέσως να τον ρωτούν για ποιο λόγο διέγραψε την ανάρτησή του, με τον ίδιο να αποκαλύπτει πως εκείνος και η σύντροφός του έχουν τις διαφωνίες τους. Ωστόσο, δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερα.

Σε story που δημοσίευσε στο προφίλ του, εξήγησε πως οι διαφωνίες αυτές τον έκαναν να σκεφτεί πιο καθαρά και να ακυρώσει τον αρραβώνα του, που θα πραγματοποιούταν σε δύο ημέρες στο Λονδίνο.

«Έχω δεχτεί εκατοντάδες μηνύματα για ποιο λόγο έχω διαγράψει τη φωτογραφία μου με τη Νάνσυ. Όπως όλα τα ζευγάρια, έτσι και εμείς είχαμε κάποιες διαφωνίες και χωρίς να θέλω να πω περισσότερα, απλά κατέβασα τη φωτογραφία. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και όταν είμαι έτοιμος θα σας πω περισσότερα.

Σε δυο μέρες θα έφευγα για Λονδίνο για να γίνει ο αρραβώνας μας εκεί, κάτι το οποίο προφανώς ακύρωσα την τελευταία στιγμή γιατί αυτές οι διαφωνίες με έκαναν να σκεφτώ λίγο πιο καθαρά κάποια πράγματα… Θέλω να είμαι ξεκάθαρος και ειλικρινής πριν κάνω κάτι για το οποίο τελικά δεν είμαι σίγουρος επειδή με ρωτάτε πολλά. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Να είστε καλά για την αγάπη σας», έγραψε o Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Survivor – Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Η αποκάλυψη για τη σχέση του με γνωστό τραγουδιστή

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα» και μίλησε για το Survivor, τη Μαρία Αντωνα αλλά και τη σχέση του με γνωστό τραγουδιστή.

«Όταν βγήκα από το παιχνίδι και είδα τι διαστάσεις είχε πάρει το θέμα την πήρα τηλέφωνο πολύ τίμια και της μίλησα δύο ώρες. Της είπα ότι έβλεπα να υπάρχει ένα φλερτ και μου έλεγε “είδες να γίνεται κάτι σοβαρό και δεν θέλω να σου χαλάσω τον γάμο σου”. Και μου είπε “μόλις βγεις και τα πεις αυτά στις εκπομπές θα βγω και εγώ και θα ανακαλέσω. Όταν βγήκα και μίλησα με εκείνη για τα καλύτερα λόγια εκείνη δεν τήρησε τον λόγο της να πει αυτά που μου υποσχέθηκε. Με κάποιους ανθρώπους δεν ταιριάζουμε» είπε.

«Έχω ερωτευτεί πολλές φορές στη ζωή μου. Έχω καταγράψει προσωπικές στιγμές μου, σου προσφέρει ερωτική διέγερση».

«Ένα ωραίο φλερτ ήταν με έναν άνθρωπο από τον χώρο πολύ διάσημο πρόσωπο σε νυχτερινό κέντρο. Ήταν πολύ ωραίο το φλερτ και ένα βράδυ έγινε ο χαμός στο καμαρίνι. Και τελικά ήμασταν μαζί για τρία χρόνια».