Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: κόντρα δίχως τέλος με τη Μαρία Αντωνά – Δείτε τι της απάντησε

Συντάκτης: Newsroom

14 Αυγούστου 2022 09:20

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: κόντρα δίχως τέλος με τη Μαρία Αντωνά - Δείτε τι της απάντησε

Η κόντρα ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τη Μαρία Αντωνά έχει ξεκινήσει από τη στιγμή που ο make up artist αποφάσισε να ασχοληθεί με τον Άρη Σοϊλέδη στο Survivor

Μετά από τις δηλώσεις που έκανε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στην εφημερίδα Espresso, η Μαρία Αντωνά απάντησε σε story στον λογαριασμό της στο Instagram, οργισμένη. Για να λάβει στη συνέσεια τα stories του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ σαν απάντηση.

Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με μια σειρά από stories στα οποία διαρκώς την αποκαλούσε αμόρφωτη και θρασύτατη, απάντησε:

«Και με τη δική μου τη σειρά θα ήθελα να απαντήσω σε αυτό το αμόρφωτο, κακομαθημένο, θρασύτατο κοριτσάκι ότι αν δεν είχα ασχοληθεί έστω και λίγο μαζί της δεν θα είχε πάρει ούτε το 1% από τη δημοσιότητα μου. Δουλεύω 20 χρόνια, μέσα στην τηλεόραση, είμαι επαγγελματίας και δεν την βλέπω καν. Επίσης, όποιος παίκτης λέει κάτι αρνητικό για το συγκεκριμένο κοριτσάκι και τον συγκεκριμένο σύντροφο αρχίζει να απειλεί μονίμως τους πάντες. Επίσης, λέει ότι της έστειλαν στο προφίλ της τα stories μου. Θα ήθελα να πω ότι έχει φτιάξει τουλάχιστον 15, 20 ψεύτικα προφίλ. Όπου μπαίνει και βλέπει τα δικά μου stories μόνη της».

«Και επίσης θα ήθελα να μάθω στο αμόρφωτο κοριτσάκι ότι, όταν με ρωτούν οι δημοσιογράφοι, εγώ θα απαντάω πάντα με την αλήθεια μου. Όσο και αν δεν αρέσει σε αυτό το αμόρφωτο κοριτσάκι. Θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου και δεν έχω καμία ανάγκη να ασχολούμαι».

«Και για να μην ξεχνιόμαστε και να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Στη δική σου εκπομπή και σε αυτή τη θέαση που σου έχουν δώσει, κάθε μέρα σχολιάζατε τι είπε χθες στο Survivor ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Έτσι ανεβήκατε 2, 3 μονάδες παραπάνω. Και μόλις βγήκα από το παιχνίδι ξαναέπεσε στο 2% και 3% η θεαματικότητα. Γιατί δεν είχατε να ασχοληθείτε με τον Εμμανουήλ. Σουτ, λοιπόν, γιατί έχω πολλά να πω για τη γούνα σας που δεν σας συμφέρει καθόλου. Για αυτό θα βάλω την τελεία εγώ».