Κωνσταντίνος Εμμανουήλ – Νάνσυ Χιουρέα: Συμφιλίωση μετά τις μηνύσεις για ξυλοδαρμό

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

11 Ιανουαρίου 2023 12:28

O Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και η Νάνσυ Χιουρέα συμφιλιώθηκαν μετά την καταγγελία της δεύτερης σε βάρος του πρώτου για ξυλοδαρμό.

Μάλιστα, ο make up artist Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και η Νάνσυ Χιουρέα βρέθηκαν στο δικαστήριο προκειμένου να εκδικαστεί η υπόθεση, που είχε προκαλέσει αίσθηση κατά το τελευταίο διάστημα.

Ωστόσο, οι δυο τους τα βρήκαν ξανά και είναι χαρακτηριστικό ότι αντάλλαξαν ένα φιλί στην αίθουσα του δικαστηρίου!

«Υπάρχει συμβιβαστική διάθεση, έπεσαν οι τόνοι και καταλάγιασαν τα πάθη», ανέφερε ο δικηγόρος της Χιουρέα σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις.

Κατά την είσοδό του στα δικαστήρια ο Εμμανουήλ αρχικά επιχείρησε να αποφύγει τις δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες αφού δεν ήθελε να μιλήσει για το ζήτημα.

Ωστόσο, λίγο αργότερα υπογράμμισε πως δεν υφίσταται ξυλοδαρμός και πρόσθεσε ότι οι δυο τους τα έχουν βρει ξανά. «Ξυλοδαρμός; Σε ποιο παραμύθι; Έλα, σε παρακαλώ, φοράω τη βέρα μου και είμαστε καλά. Εννοείται, τα έχουμε ξαναβρεί», είπε χαρακτηριστικά ο Εμμανουήλ.

Πριν από λίγες ημέρες, συγκεκριμένα στις 28 Δεκεμβρίου, η Αστυνομία είχε δεχθεί κλήση για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας στην Κυψέλη.

Όπως αποκαλύφθηκε, η σύντροφος του γνωστού make up artist Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, που μάλιστα είναι σε ενδιαφέρουσα, τον κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» ο Εμμανουήλ ξυλοκόπησε τη σύντροφό του μέσα στο σπίτι τους.

Tο ζευγάρι κατέληξε στο Aστυνομικό Tμήμα της Ομόνοιας, όπου και υποβλήθηκαν εκατέρωθεν μηνήσεις και ο make up artist πέρασε αυτόφωρο καθώς το συγκεκριμένο αδίκημα διώκεται αυτεπάγγελτα.

O Εμμανουήλ και η σύντροφός του φέρεται να είχαν καυγά και οι γείτονες άκουγαν φωνές και χτυπήματα σε επιφάνειες, με συνέπεια να καλέσουν την Aστυνομία.

Όταν κατέφθασε, διαπίστωσε πως η γυναίκα είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Ο Εμμανουήλ θέλησε να επέμβει τηλεφωνικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όμως η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε να μην βγει στον «αέρα» και να λάβει δημόσιο βήμα μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση, κάτι το οποίο έγινε σεβαστό.