Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Πόσα χρήματα έβγαλε από το Survivor

Συντάκτης: Newsroom

26 Μαΐου 2022 17:07

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Πόσα χρήματα έβγαλε από το Survivor

O Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ήταν ο παίκτης που αποχώρησε χτες (25-5) από το Survivor.

Ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση και το κοινό κράτησε στο παιχνίδι τον φαρμακοποιό.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, αφού ξέσπασε σε κλάματα, ανέφερε: «Είμαι τύπος που μπορεί να κλαίω και μετά να γελώ. Θα φύγω με τη χαρά και την τρέλα μου. Θέλω να γελώ και με το κεφάλι ψηλά. Ξεπέρασα πολλές φοβίες μου κι άγχη μου. Θα σας περιμένω στην Μύκονο να πιούμε καφέ και να κάνουμε πολύ ωραία πράγματα».

Πόσα χρήματα έβγαλε από το Survivor ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μπήκε στο Survivor στις 27 Μαρτίου και παρέμεινε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ 8 περίπου εβδομάδες. Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά, λάμβανε εβδομαδιαία 1.000 ευρώ. Άρα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αποχώρησε από το Survivor με 8.000 ευρώ.

Survivor – Ναυσικά: «Τον Μαρτίκα τον έπιανε τρέλα μαζί μου»

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ και μίλησε μεταξύ άλλων για το Survivor, την εμπειρία της στον Άγιο Δομίνικο και τον Σπύρο Μαρτίκα.

«Πήγα για πολλούς λόγους, για την εμπειρία, την περιπέτεια, επειδή ήθελα να εκτιμήσω τη ζωή, για πολλούς και διάφορους λόγους. Έπρεπε να μη συμμετέχω πολύ και να μην παίρνω πολύ σοβαρά κάποια πράγματα. Σε πολλές περιπτώσεις το κατάφερα. Είχα κάτι εκρήξεις που έμαθα ότι συζητήθηκαν».

Οι επιθέσεις που δεχόταν από τον Σπύρο Μαρτίκα

«Το φαρμακοποιό τον έπιανε τρέλα μαζί μου. Έλεγε τα δικά του. Ο Μαρτίκας, η φιλοσοφία του είναι να είναι drama queen. Αν σε συμπαθεί θα σε κάνει θεό, αν κάτι δε του αρέσει σε εσένα παθαίνει τρέλα. Έτσι είναι, θέλει να είναι το επίκεντρο της προσοχής και να βγάζει λόγους».

«Μου έκανε εντύπωση η υπομονή μου, ξεπέρασα τον εαυτό μου»

«Εγώ γενικά σαν άνθρωπος είμαι λίγο νευρική. Πίστευα ότι θα έχω θέμα με τη συμβίωση αλλά τελικά αποδείχθηκε μεγατόνων η υπομονή μου, ήμουν η πιο ζεν. Μου έκανε εντύπωση η υπομονή μου, ξεπέρασα τον εαυτό μου. Επίσης εγώ έχω θέμα με το φαγητό, στη ζωή μου σκέφτομαι συνέχεια όλη μέρα τι θα φάω, κάνω τεράστιες προσπάθειες για να διατηρώ τα κιλά μου, είμαι πολύ γλυκατζού. Εκεί έγινε ένα κλικ και δε σκεφτόμουν το φαγητό καθόλου».