Κωνσταντίνος Καζάκος: αγνώριστος στα γυρίσματα για το Κόκκινο Ποτάμι η Συνέχεια (φωτογραφίες)

Συντάκτης: Newsroom

22 Ιουλίου 2022 09:40

Κωνσταντίνος Καζάκος: αγνώριστος στα γυρίσματα για το Κόκκινο Ποτάμι η Συνέχεια (φωτογραφίες)

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος πρωταγωνιστεί στη σειρά Το Κόκκινο Ποτάμι η Συνέχεια στον ρόλο του γιατρού Νικολαΐδη κι επιστρέφει στα γυρίσματα φανερά ταλαιπωρημένος και σε μεγαλύτερη ηλικία

Για τις ανάγκες του ρόλου του στη γνωστή σειρά, ο Κωνσταντίνος Καζάκος μεταμορφώθηκε. Και δημοσίευσε πλάνα από τα γυρίσματα που γίνονται στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας στον λογαριασμό του στο Instagram.

Πυρετώδη είναι τα γυρίσματα για τις σειρές που ετοιμάζονται για τη νέα σεζόν. Οι παραγωγοί θέλουν να υπάρχει αρκετό απόθεμα σε επεισόδια ώστε όλες οι σειρές να ξεκινήσουν χωρίς προβλήματα στην προβολή τους. Το Κόκκινο ποτάμι είναι ανάμεσα σε αυτές τις σειρές. Ενώ η συνέχειά του γυρίζεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αλλά και την Λάρισα.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος επιστρέφει στον ρόλο του γιατρού και πατέρα της Ιφιγένειας (Αναστασία Παντούση) μόνο που πρέπει να δείχνει πλέον πιο ηλικιωμένος.
Δείτε τη μεταμόρφωσή του:

 

Πάντως η συμμετοχή του ηθοποιού αποτέλεσε τη μεγάλη έκπληξη του σεναρίου της σειράς

Στο Κόκκινο Ποτάμι 2 θα δούμε ξανά τον Κωνσταντίνο Καζάκο. Στον πρώτο κύκλο πιστέψαμε ότι ο αγαπημένος ηθοποιός είχε πέσει νεκρός από τη γενοκτονία των Ποντίων από τους Τούρκους. Όμως αποδεικνύεται ότι είναι ζωντανός και μάλιστα αναζητεί εναγωνίως την κόρη του Ιφιγένεια, αφού έχει χάσει τα ίχνη της.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος αποτελεί τον δεύτερο ηθοποιό που θα συμμετάσχει στον δεύτερο κύκλο και είχε παίξει στον πρώτο. Φυσικά πρώτη είναι η Αναστασία Παντούση, η πρωταγωνίστρια της σειράς. Όμως, υπάρχει και τρίτο άτομο που θα δούμε ξανά στο Κόκκινο Ποτάμι. Ο λόγος για τη Δήμητρα Σιγάλα, στον ρόλο της Ελένης.