Κωνσταντίνος Καζάκος: «Ήθελα να ξυπνάω το πρωί και να μη θέλω να με φτύσω»

14 Μαΐου 2022 19:15

Κωνσταντίνος Καζάκος: «Ήθελα να ξυπνάω το πρωΐ και να μη θέλω να με φτύσω»

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος εισέβαλε στο Καλό Μεσημεράκι του ΣΚΑΙ και αποκάλυψε ότι του άρεσε η εμπειρία του από το The Masked Singer. Παράλληλα μίλησε για τις συμβουλές που δίνει στην κόρη του που κάνει τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος ανέφερε στον Νίκο Μουτσινά:«Η περσόνα του τσολιά ήταν δίκοπο μαχαίρι αλλά ήταν ο τσολιάς εθνικό σύμβολο, δεν μπορούσα να κάνεις βλακείες. Έπρεπε να ήμουν τόσο όσο».

Στην καριέρα του έχει κάνει μεταγλωττίσεις κινουμένων σχεδίων με ίσως τον πιο επιτυχημένο του ρόλο τον Donald Duck. Τον οποίο ντουμπλάριζε με τη φωνή του για επτά χρόνια. Αυτό του έδωσε ευκαιρία να πάει στην Αμερική αλλά αρνήθηκε.

«Μου είχαν πει να πάω στην Αμερική να κάνω τον Donald στα αμερικάνικα. Γιατί εδώ τότε ήμουν κάτι και έπαιζα πρωταγωνιστικούς ρόλους. Τότε έλεγα θα αφήσω τον Σαίξπηρ να πάω να κάνω τον Donald;».

Τρεις γενιές Καζάκων στο θέατρο

«Είμαστε τρεις γενιές Καζάκων ενεργές. Η συμβουλή που έδωσα στην κόρη μου, Τζένη, που ασχολείται με το άθλημα είναι να μην χάσει τον εαυτό της. Τη συμβούλευσα να μην χάσει τον εαυτό της, το γνώθι σαυτόν. Άμα δεν το έχεις και νομίζεις ότι είσαι κάτι άλλο την έχεις πατήσει γιατί ευδοκιμεί το καβάλημα του καλαμιού και το ψώνισμα. Όπως έλεγα πάντα και στον εαυτό μου. Ήθελα να ξυπνάω το πρωΐ και να μη θέλω να με φτύσω»

Σε  πρόσφατη συνέντευξη σχολίασε την παρουσία της Τζένης στην τηλεόραση

«Το χάρηκα πολύ. Κυρίως με τον «Βαρδιάνο» του Μανουσάκη που το είδα πρώτο. Του έλεγα του Μανούσου« είναι καλή η μικρή; Δείξε μου κάτι να δω». Και μου έλεγε «όχι δεν έχει τέτοια». (Γελάει). Τελικά την είδα. Ήταν καλή. Το ΄χει. Τώρα στο χέρι της είναι να το εξελίξει και να φτάσει όπου είναι να φτάσει. Ούριος να είναι ο άνεμός της.

Κατά καιρούς έχεις στεναχωρηθεί και απαντάς μέσα από το προφίλ στο Instagram για κάτι που γράφτηκε ή ειπώθηκε δημόσια. Τι είναι αυτό που σε έχει στεναχωρήσει;

Κάποιοι χρησιμοποιούν το επάγγελμά μου, τη λέξη «ηθοποιός» ως βρισιά ως συνώνυμο του ψεύτη. «Είσαι ηθοποιός, λες ψέματα». Φιλαράκια, υπάρχει διαφορά μεταξύ της υποκρισίας και της υποκριτικής. Είναι διαφορετικά πράγματα. Όταν το ακούω αυτό μου τη «βιδώνει» και αυτός που το λέει είναι λίγο αγράμματος». Είχε πει στο ΟΚ.