Κωνσταντίνος Καζάκος: «Ο θάνατος της μητέρας μου ήταν το πρώτο χαστούκι που έφαγα»

Δημοσιεύθηκε: 29 Απριλίου 2021 16:45
Κωνσταντίνος Καζάκος: «Ο θάνατος της μητέρας μου ήταν το πρώτο χαστούκι που έφαγα»

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για τη ζωή και την καριέρα του, αλλά και για τη σχέση του με τον Θεό.

Κωνσταντίνος Καζάκος: «Ο θάνατος της μητέρας μου ήταν το πρώτο χαστούκι που έφαγα»

«Στον Θεό δεν πιστεύω, όχι. Ε, δεν πιστεύω πως υπάρχει ένας γεράκος εκεί πάνω και μας κανονίζει το μέλλον μας, συγγνώμη. Έχει προχωρήσει το πράγμα. Δεν έχω υπαρξιακό. Δε θέλω να πεθάνω, αλλά θα μου συμβεί. Είναι το μόνο σίγουρο στη ζωή μας. Ο θάνατος ήταν φίλος των ανθρώπων και θα είναι. Όταν έρχεται φυσικά και δεν έρχεται βίαια, είναι λύτρωση. Λυτρώνεται ο άνθρωπος από όλα αυτά που τον ταλαιπωρούν. Για αυτό μπορεί κάποιος να πονάει και όταν σβήσει να χαμογελάσει το πρόσωπό του» είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

«Ο θάνατος της μητέρας μου ήταν το πρώτο χαστούκι που έφαγα»

«Ήμουν 23 όταν έφυγε η μητέρα μου. Δύσκολη εποχή. Ήταν το πρώτο χαστούκι που έφαγα. Διαλύθηκε το ροζ συννεφάκι. Μέχρι τότε ήμουν ένας άνθρωπος προστατευμένος από τη ζωή, δεν είχα αντιμετωπίσει καμία δυσκολία, όλα πήγαιναν πολύ ωραία, ομαλά. Άλλαξαν πολλά πράγματα και στο πώς αντιμετωπίζω τον κόσμο και σε εμένα μέσα μου. Μπήκαν κάποια τείχη προστασίας.

Προσπαθούσα να κρατήσω τον Κωνσταντίνο καλά και να μην τον κάνω να πονέσει τόσο πολύ ξανά. Ύψωσα τείχη. Μετά την απώλειά της έγινα περισσότερο δυσπρόσιτος. Τώρα έχω ηρεμήσει. Έχει καταπραϋνθεί το πονεμένο σημείο. Αλλά πιο μικρός ήμουνα. Εγώ την μητέρα μου έχασα. Τη μάνα μου λυπήθηκα που έχασα, τη μάνα μου πένθησα. Η Καρέζη σαν ηθοποιός ήταν μια μεγάλη απώλεια για όλη την Ελλάδα. Αλλά δεν με ένοιαζε αυτό, καθόλου», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

«Πίστευαν ότι θα γίνω μουσικός και εγώ τους τα «γύρισα”. Στον χώρο δε μου συγχώρεσαν κανένα λάθος, λόγω του ονόματός μου», αποκάλυψε ο αγαπημένος ηθοποιός, ενθυμούμενος τα πρώτα του βήματα στον χώρο της υποκριτικής, την αντίδραση των γονιών του αλλά και την «παγίδα” του γνωστού ονόματος, που «δημιουργεί στους άλλους μεγάλες προσδοκίες».

Κωνσταντίνος Καζάκος: «Ο θάνατος της μητέρας μου ήταν το πρώτο χαστούκι που έφαγα»

Οι γυναίκες στη ζωή του Κωνσταντίνου Καζάκου

«Είμαι αφοσιωμένος στις γυναίκες», τονίζει ο ηθοποιός, μιλώντας για τις σχέσεις τους με τις πρώην συζύγους του. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στους γάμους ομόφυλων ζευγαριών υπογραμμίζοντας πως «ο καθένας πρέπει να κάνει αυτό που αγαπά». «Έχουμε προχωρήσει πια ως κοινωνία, θέλω να ελπίζω», πρόσθεσε.

«Όταν κυριαρχεί ο έρωτας, η εικόνα που έχεις για τον άλλον είναι πιο στρογγυλοποιημένη. Όταν ξεθωριάσει ο έρωτας, βλέπεις κι άλλα πράγματα», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Καζάκος μιλώντας για τα διαζύγιά του, ενώ ανέφερε πως δεν έχει σκεφτεί να κάνει τρίτο γάμο.

Για τα παιδιά του είπε

«Θεωρώ πως η Τζένη έχει ταλέντο στην υποκριτική και ο γιος μου στη μουσική», ανέφερε, τονίζοντας την έφεσή τους στην τέχνη. Ο ίδιος μίλησε για την δυσκολία του χώρου και την διστακτικότητα με την οποία αντιμετώπισε την απόφαση της κόρης του να στραφεί στον χώρο της υποκριτικής.

Το άγνωστο ατύχημα

Τέλος, ο ηθοποιός μίλησε για το άγνωστο ατύχημα που είχε στο παρελθόν και το οποίο τον βοήθησε να δώσει τον καλύτερο δυνατό εαυτό του σε παράσταση, λόγω της υπερπροσπάθειάς του να μη φανεί ο τραυματισμός στο κοινό. «Να σφαδάζω από τους πόνους. Ήπια μισό μπουκάλι ουίσκυ στην πρώτη παράσταση και το υπόλοιπο στη δεύτερη. Ήταν οι καλύτερες παραστάσεις!», δήλωσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT