Κωνσταντίνος Καζάκος: «Πλήρωσα τα λάθη μου και λόγω ονόματος δεν μου συγχωρέθηκαν»

Συντάκτης: Newsroom

1 Δεκεμβρίου 2022 15:02

Κωνσταντίνος Καζάκος: «Πλήρωσα τα λάθη μου και λόγω ονόματος δεν μου συγχωρέθηκαν»

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό Esquire και μίλησε για το διάστημα που είχε εγκλωβιστεί στην εικόνα του ζεν πρεμιέ, αναφέρθηκε στα λάθη του και σχολίασε όσα «πλήρωσε» στην καλλιτεχνική πορεία του.

Κάνοντας λόγο για τον τίτλο του ζεν πρεμιέ που του είχε αποδοθεί: «Ναι, είχα μπει σε αυτήν τη βλακεία. Στα πρώτα μου χρόνια μου ως ηθοποιός με απασχολούσαν λάθος πράγματα. Και τα σωστά με απασχολούσαν, απλώς τα λάθος τα πλήρωσα. Εμένα, λόγω ονόματος, δεν μου συγχωρέθηκαν. Με ενδιέφερε τα πρώτα χρόνια πως βγαίνω, να βγαίνω όμορφος. Εδώ και πολλά χρόνια -προφανώς- δεν με νοιάζει πια».

Μιλώντας για την ηλικία και το πώς νιώθει παρά τα χρόνια που περνούν τόνισε: «Ποια 40; Εγώ νομίζω ότι είμαι 30, 28! Οι καλλιτέχνες κι ειδικά οι ηθοποιοί, έχουμε το καλό ότι είμαστε συνέχεια σε κίνηση. Ωριμάζουμε, αλλά δεν γερνάμε ποτέ μέσα μας. Είμαι ένα μεγάλο παιδάκι και θέλω να παραμείνω έτσι».

Κωνσταντίνος Καζάκος: «Περνάω καλά αλλά δεν ξέρω για νέο γάμο»

Κωνσταντίνος Καζάκος: «Περνάω καλά αλλά δεν ξέρω για νέο γάμο»

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος απάντησε στις ερωτήσεις του Love It και έκανε λόγο για την παράσταση που συμμετέχει τόσο μαζί με την κόρη του, Τζένη, όσο και με την πρώην σύζυγό του, Τάνια Τρύπη

Για τη συνεργασία του με την Τάνια Τρύπη είπε

«Είναι πολύ καλά, έχουμε παίξει και παλιά μαζί, ήμασταν και στο Κόκκινο Ποτάμι. Είναι μία εξαιρετική ηθοποιός. Με την Τάνια συνεργαζόμαστε πολύ καλά. Συνεννοούμαστε πολύ καλά». Ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως στην παράσταση Άγουρα Κεράσια συμμετέχει και η κόρη τους, ηχητικά. «Συμμετέχει και η κόρη μας στην παράσταση, υποδύεται την κόρη. Είναι αγριευτικό να ακούω τη φωνή της στο έργο και να γίνονται αυτά που γίνονται».

Για τις καταγγελίες που έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης

«Στον καλλιτεχνικό χώρο είναι τα ονόματα γνωστά, τους ξέρει όλος ο κόσμος. Αυτό που γίνεται στον δικό μας χώρο γίνεται παντού. Όπου υπάρχει εξουσία υπάρχει και κατάχρηση της εξουσίας». Ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Ανέφερε ότι δεν θα απέτρεπε ποτέ την Τζένη από την απόφασή της να γίνει ηθοποιός

«Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου να αποτρέψω την κόρη μου να ασχοληθεί με την υποκριτική. Δεν θα της έλεγα ποτέ κάτι τέτοιο. Δηλαδή θα την αποτρέψω να πάει να γίνει ηθοποιός για όσα ακούγονται; Όχι. Καθόλου. Πια νομίζω ότι έχει περάσει πια η νοοτροπία ότι οι θεατρίνες είναι εκδιδόμενες γυναίκες. Ελπίζω δηλαδή. Ο χώρος μας είναι από τους πιο καθαρούς γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι που βρίσκονται στον χώρο της τέχνης είναι άνθρωποι ευαίσθητοι. Άσε που η Τζένη είναι πολύ στέρεο παιδί, είναι και τσαμπουκαλού, είναι και δυο μέτρα… Έτσι και φας κλωτσιά από εκείνη, έχεις πάει αδιάβαστος». Συμπλήρωσε χαριτολογώντας ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Τέλος, σε ερώτηση που δέχτηκε για την προσωπική του ζωή, ο Κωνσταντίνος Καζάκος απάντησε

«Περνάω πολύ καλά και είμαι πολύ καλά. Από τον έρωτα πρέπει να κυριαρχούνται όλοι οι άνθρωποι, δεν ξέρω τίποτα για έναν νέο γάμο».