Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Είμαι προϊόν ενός καλοκαιρινού έρωτα στην Σκιάθο»

Δημοσιεύθηκε: 13 Μαΐου 2021 15:45
Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Είμαι προϊόν ενός καλοκαιρινού έρωτα στην Σκιάθο»

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης ήταν καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή μεσάνυχτα. Μεταξύ άλλων, εκτός από την αναφορά του στην πολιτική, μίλησε για τους γονείς του και για τον γάμο του.

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Είμαι προϊόν ενός καλοκαιρινού έρωτα στην Σκιάθο»

«Είμαι προϊόν ενός καλοκαιρινού έρωτα στην Σκιάθο. Η μητέρα μου ήταν σε μια μετάβαση στην καριέρα της κι είχε πάει στο Λονδίνο. Το 1981 είπε να ξεκινήσει μια καινούρια ζωή στο εξωτερικό και το 1986 επέστρεψε στην Ελλάδα, δούλευε στην Σκιάθο, γνώρισε τον πατέρα μου και προέκυψα εγώ. Στην συνέχεια δεν ταίριαξαν.

Δεν έχω επαφή με τον πατέρα μου, δεν ξέρω που είναι. Δεν έχουμε ζήσει ποτέ μαζί. Η μητέρα μου πήρε το βάρος μόνη της και με κράτησε τελικά. Τον έχω δει ελάχιστες φορές αλλά δεν του κρατώ κακία. Έκανε τις επιλογές του. Έχω πιάσει την μητέρα μου να νιώθει ενοχές για την επιλογή της αυτή αλλά εγώ την θαυμάζω… Φυσικά κι είχα την έλλειψη του πατρικού προτύπου αλλά σου δίνει δύναμη για άλλα πράγματα και να παίρνεις αποφάσεις. Είχα απορίες αλλά την έχω δεχτεί αυτήν την κατάσταση.»

Ο γάμος του με την δικηγόρο Ελένη Αθερινού στην Κύθνο εν μέσω πανδημίας

«Την Κύθνο την αγαπάμε πολύ. Δεν έχουμε κάποια σχέση με το νησί, η γυναίκα μου είναι από το Καστελόριζο. Λόγω των συνθηκών είχαμε ελάχιστους καλεσμένους, όμως αυτή η απλότητα εμένα μου άρεσε. Είμαστε 6,5 χρόνια μαζί, όχι συνέχεια. Είναι μια σχέση σαν σεισμογράφος, είμαστε και οι δύο έντονοι χαρακτήρες. Είναι δικηγόρος και τη θαυμάζω γι αυτό. Μπορεί να ξυπνάει ξημερώματα και την ακούω με τόσο πάθος να χειρίζεται τη δουλειά της και να έχει δημιουργικότητα.

Από εκεί και πέρα όπως όλα τα ζευγάρια έχουμε τα on και τα off. Το καλοκαίρι ακυρώσαμε δύο φορές τον γάμο λόγω covid. Εγώ είχα και ένα ατύχημα λίγες εβδομάδες πριν από τον γάμο. Μπορεί να χρειαστώ και πάλι χειρουργείο. Η σύζυγος μου ασκεί κριτική, θα είναι ειλικρινής σε αυτά που θα μου πει, αλλά τη νιώθω σύμμαχο και βράχο δίπλα μου».