Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Στο πλευρό της Μαρίας Σάκκαρη στην Ισπανία

Συντάκτης: Newsroom

2 Μαΐου 2023 13:31

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Στο πλευρό της Μαρίας Σάκκαρη στην Ισπανία

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται στην Ισπανία για το τουρνουά τένις Madrid Open και από το πλευρό της δε θα μπορούσε να λείπει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη απαθανατίστηκε στις κερκίδες να στηρίζει την αγαπημένη του, εμψυχώνοντάς την. Πιο συγκεκριμένα, η κάμερα «έπιασε» τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη να κάθεται στο booth, στο οποίο βρισκόταν το προπονητικό τιμ της Μαρίας Σάκκαρη.

Σάκκαρη για Μητσοτάκη: «Προτιμώ να χάσω θαυμαστές από το να μην τον έχω στη ζωή μου»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Σάκκαρη στο SDNA και έκανε μια αναφορά στον σύντροφό της Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Πρόσφατα μπήκε στην ομάδα σας και ο Μίκαελ Τίλστρομ. Τι περιμένεις από εκείνον;

«Ήταν λίγο μαζί μας και στο US Open, αλλά και στην προετοιμασία για δύο εβδομάδες. Είναι πολύ έμπειρος, έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο και έχει δουλέψει με εξαιρετικούς παίκτες. Οι Σουηδοί έχουν γενικά πολύ καλή σχολή και το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι συμφωνεί με τον Τομ. Γιατί είναι ένα ρίσκο όταν έρχεται κάποιος να ενισχύσει την ομάδα. Μας έχει βοηθήσει και τους δύο πάρα πολύ.

Θεωρώ ότι είναι σημαντικό το να ακούς μια άλλη φωνή, γιατί με τον Τομ είμαστε πολλά χρόνια μαζί και υπάρχει ο κίνδυνος να φθαρεί η σχέση μας. Αυτή η επαγγελματική σχέση είναι όπως μια προσωπική, τα χρόνια μπορεί να τη φθείρουν. Ειδικά αν είσαι συνέχεια μαζί με τον άλλον. Τον Τομ τον βλέπω πιο πολύ και από ό,τι τον Κωνσταντίνο! Συμφωνήσαμε αμέσως και οι δύο ότι θα μας κάνει καλό».

Ανέφερες προηγουμένως τον Κωνσταντίνο. Τα αρνητικά σχόλια που ακούς για τη σχέση σας σε πειράζουν;

«Όχι, καθόλου. Δεν είναι κάτι που σκέφτηκα ποτέ, δεν είναι κάτι που με ένοιαξε ποτέ. Προτιμώ να χάσω θαυμαστές, παρά να μην έχω τον Κωνσταντίνο στη ζωή μου. Έχει παίξει τόσο σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία μου, έχει κάνει τόσο καλό σε εμένα ως άνθρωπο. Δεν θα ήθελα να πάρω πίσω τίποτα από αυτά που έχω χάσει, ας πούμε, και να χάσω τον Κωνσταντίνο».