Κωνσταντίνος Βασάλος: Έχει διχάσει τους παρουσιαστές της τηλεόρασης με τη συμπεριφορά του!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

17 Ιανουαρίου 2023 10:07

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο καθώς συμμετέχει στο «Survivor All Star» ωστόσο στην Ελλάδα έχει δημιουργηθεί θέμα με σχόλια που έκανε προς τηλεοπτικά πρόσωπα.

Όλα άρχισαν όταν η Μπέττυ Μαγγίρα, παρακολουθώντας το «Survivor All Star» αποκάλυψε σχόλιο που της είχε κάνει ο Κωνσταντίνος Βασάλος κατά το διάστημα στο οποίο η παρουσιάστρια απείχε από την τηλεόραση.

«Πετάγεται ο Βασάλος και λέει: ‘ε τότε γιατί δεν έχεις εκπομπή στην τηλεόραση’; Πώς δεν του είπα: ‘γιατί τις παίρνετε εσείς αγόρι μου που βγαίνετε απ’ τα ριάλιτι’».

Τη σκυτάλη πήρε η Άννα Ζηρδέλη στο «Mega Καλημέρα», που είπε: «Το έχει κάνει και σε μένα ο Βασάλος. Έχουμε βρεθεί σε δοκιμαστικό μαζί και μου την έχει πει, ότι ‘εσύ γιατί θέλεις να βγεις μπροστά, αφού σου αρέσει να δουλεύεις από πίσω’».

Και η Λίλη Πυράκη από το «Breakfast@Star» είχε πει πως και εκείνη είχε δεχτεί ατάκα – φωτιά από τον Βασάλο!

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Ζηρδέλη, ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε στην εκπομπή του «Καλό μεσημεράκι»: «Δεν μπορώ να καταλάβω πως έγινε τώρα σοβαρό θέμα όλο αυτό. Λίγο όλο αυτό μην το παθαίνετε γιατί γίνεται λίγο μονοδιάστατο.

Και σε άλλα επαγγέλματα, παντού κάπου μπαίνουν όλοι και εργάζονται, δεν έχει σημασία. Υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά έχουν ένα ταλέντο – μέσα από ένα ριάλιτι τους μαθαίνουμε, δίνονται κάποιες ευκαιρίες. Δεν είναι ότι σου πήρε τη θέση, κάποιος που ήρθε από ριάλιτι. Σου πήρε τη θέση γιατί ήταν καλύτερος ή πιο σωστός γι’ αυτό που ψάχνανε», ανέφερε.

Από την πλευρά της και η Σίσσυ Χρηστίδου απάντησε σε Μαγγίρα και Ζηρδέλη, στην εκπομπή της «Χαμογέλα και Πάλι», λέγοντας: «Εγώ είμαι σίγουρη ότι Κωνσταντίνος έκανε χιούμορ και στην περίπτωση της Μπέττυς προσπαθούσε να αστειευτεί. Πάρα πολλές φορές το χιούμορ του είναι παρεξηγήσιμο. Άπειρες φορές.

Έχει χρειαστεί να εξηγήσω και σε φίλες μου, στο περιβάλλον μου ότι ο Κωνσταντίνος κάπως αστειεύεται. Όμως στην πραγματικότητα επειδή μιλάμε για ενήλικα, όλο αυτό πρέπει κάπως να το κοντρολάρει …

Αυτό το να καταγγέλλουμε το καθετί – με πολλή αγάπη το λέω στην Άννα – δηλαδή, εντάξει, είναι μία κουβέντα μεταξύ σας που έγινε. Όντως, ο Κωνσταντίνος είναι τώρα μέσα (σ.σ στο «Survivor») από αυτή την έννοια, συμφωνώ κι εγώ ότι ήταν άκομψο».

Από την πλευρά της, η Ελένη Βουλγαράκη σημείωσε: «Ξέρω ότι στο δοκιμαστικό που είχαν κάνει, από εκεί και μετά, οι σχέσεις τους ήταν πάρα πολύ καλές. Μου έκανε εντύπωση που το άκουσα και από τη Λιλή Πυρράκη ότι ήταν ενοχλημένη. Οι παίκτες που αυτή την στιγμή είναι στο ‘Survivor All Star’ δεν μπορούν να απαντήσουν κρίνονται από τον κόσμο και δημιουργείται ένα κλίμα συζήτησης για τον χαρακτήρα του Κωνσταντίνου που είναι πολύ άδικο».

Η Μπέττυ Μαγγίρα, πάντως, επανήλθε μετά από όσα ειπώθηκαν από τη Σίσσυ Χρηστίδου και απάντησε μέσα από την εκπομπή της στο Open, αναφέροντας: «Η αλήθεια είναι ότι ο Βασάλος έχει δημιουργήσει ένα σχέδιο εξόντωσής μας. Εγώ το βλέπω πάρα πολύ χιουμοριστικά όλο αυτό.

Μου φαίνεται πάρα πολύ αστείο αυτό που συμβαίνει με τον Βασάλο. Είπε και η Σίσσυ ότι ο Κωνσταντίνος καμιά φορά τα έλεγε αφιλτράριστα. Μίλησε και για το περιστατικό που είχα πάει στην εκπομπή της και μετά πήγαν και του είπαν, ‘τι πήγες και είπες στην Μπέττυ, ήταν καλεσμένη μας’. Παρ΄ όλα αυτά, δεν παύει να θέλει μια μια να μας βγάλει από τη μέση …

Κάποια στιγμή πρέπει να φιλτράρει το γεγονός πως αφού η Ζηρδέλη είναι πίσω, έχει περισσότερο λογική να βγει μπροστά αντί ο ίδιος που ήταν σε ένα ριάλιτι να πάει να κάνει τηλεοπτική καριέρα. Λέω εγώ τώρα… Εμένα ο Κωνσταντίνος μου είναι εξαιρετικά συμπαθής, αλήθεια σας το λέω και όταν μου το είπε, πάγωσα…».