Κωνσταντίνος Βασάλος – Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ολη η αλήθεια για την σχέση τους

Συντάκτης: Newsroom

7 Αυγούστου 2022 10:57

Πολλά λέγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα για την σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου και την εμπλοκή της Κατερίνας Δαλάκα.

Οι δυο τους ωστόσο μέχρι στιγμής αποφεύγουν να σχολιάσουν το οτιδήποτε ενώ μετά την επιστροφή του personal trainer στην Ελλάδα από το Asia Express οι κοινές εμφανίσεις τους είναι ελάχιστες.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα, κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα τα οποία ήθελαν τον Κωνσταντίνο Βασάλο να έχει προχωρήσει σε νέo ειδύλλιο, κάτι που δεν ισχύει σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας, Real Life της δημοσιογράφου, Νίκης Κώτσου, αφού το ζευγάρι βρίσκεται ήδη σε κοινές διακοπές.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι αρκετά ενοχλημένος από τις ανεπιβεβαίωτες φήμες για τους δήθεν χωρισμούς και τις δήθεν σχέσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE το ζευγάρι απολαμβάνει ήδη τις κοινές του διακοπές στην Κρήτη όπου και θα περάσει τις επόμενες ημέρες στο νησί μέχρι το τέλος του Αυγούστου.

Πρόσφατα ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκε στην Χαλκιδική, όπου και είχε μια τυχαία συνάντηση με την Κατερίνα Δαλάκα, σε μια από τις πιο κοσμικές παραλίες. Οι δυο τους γνωρίζονται καθώς έχουν συμμετάσχει στο Survivor, κι όπως ήταν φυσικό συνομίλησαν και αντάλλαξαν τα νέα τους. Άλλωστε και στην Αθήνα έχουν βρεθεί αρκετές φορές, είτε στην ίδια παρέα, είτε σε διάφορα events.

Ωστόσο αυτή η συνάντηση έγινε η αφορμή για ανακριβή συμπεράσματα περί νέου ειδυλλίου. Όπως αναφέρει και το σχετικό ρεπορτάζ της Real Life, ουδέποτε δεν υπήρξε κάτι μεταξύ τους, ενώ ο Κωνσταντίνος και η Ευρυδίκη έχουν αποφασίσει να αφήσουν στην άκρη όσα ακούν και διαβάζουν για την σχέση τους.

Πηγη tlife.gr