Κωνσταντίνος Βασάλος: Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή

Συντάκτης: Newsroom

12 Δεκεμβρίου 2022 13:37

Κωνσταντίνος Βασάλος: Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «[email protected]» με αφορμή τη νίκη τους στο «Asia Express».

Οι δύο τους, μίλησαν για την εμπειρία τους στο παιχνίδι και απάντησαν σε διάφορες ερωτήσεις της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου.

Μία από τις ερωτήσεις που δέχτηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν και για την προσωπική του ζωή. Ωστόσο, ο ίδιος δεν θέλησε να αναφερθεί σε αυτό το κομμάτι.

«Μου λένε ότι η τρίτη δημοφιλέστερη ερώτηση είναι για τα προσωπικά σου», είπε η Ελένη Χατζίδου και ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε: «Α, δεν την περίμενα καθόλου αυτή την ερώτηση».

«Αν θες μπορώ να σου κάνω αυτή την ερώτηση να απαντήσεις, αν δεν θέλεις μπορεί να απαντήσει ο Fipster», διευκρίνισε η Ελένη Χατζίδου στη συνέχεια.

«Μπορεί να μην απαντήσει κανείς από τους δυο μας και να πάμε παρακάτω», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Κατερίνα Καινούργιου: «Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχουν χωρίσει»

Βασάλος – Βαλαβάνη: «Έχουν χωρίσει» – Η αποκάλυψη της Καινούργιου

Λίγο καιρό πριν δούμε στις οθόνες μας το «Survivor All Star» και με τις συμμετοχές του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη να θεωρούνται σίγουρες, οι φήμες που τους θέλουν να έχουν χωρίσει φουντώνουν ολοένα και περισσότερο.

Μάλιστα, όλα δείχνουν πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει προχωρήσει τη ζωή της και έχει βρει τον έρωτα στον Γρηγόρη Μόργκαν τον οποίο είχαμε γνωρίσει λίγα χρόνια πριν μέσα από τη συμμετοχή του στο Nomads.

Το συγκεκριμένο θέμα προβλήθηκε σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου με την παρουσιάστρια να κάνει το δικό της σχόλιο για το ζευγάρι λέγοντας πως πιστεύει ότι έχουν χωρίσει αλλά ακόμα τρέφει συναισθήματα ο ένας για τον άλλο.

«Αγαπιόντουσαν πραγματικά τα παιδιά. Να πω τι πιστεύω εγώ; Εγώ πιστεύω ότι έχουν χωρίσει γιατί είναι και οι δυο πολύ αξιοπρεπείς. Και απ΄ ότι ξέρω, γιατί μου το χε πει και ο Κωνσταντίνος – όχι ότι έχουν χωρίσει – ότι είχαν μπει στη διαδικασία να γνωριστούν οι οικογένειες και σέβεται ο ένας την οικογένεια του άλλου και υπάρχει εκτίμηση. Έχουν χωρίσει. Μπορεί ο καθένας να έχει κάνει κάποια βήματα στη ζωή του. Δεν είμαι σίγουρη ότι έχουν ξεπεράσει ο ένας τον άλλον. Θα δείξει» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.