Κωνσταντίνος Βασάλος: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από την εκπομπή της Χρηστίδου

2 Μαΐου 2022 15:19

Κωνσταντίνος Βασάλος: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από την εκπομπή της Χρηστίδου

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος εμφανίστηκε για τελευταία φορά στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Χαμογέλα και Πάλι» χθες 1/5 καθώς ο ίδιος θα συμμετάσχει στο «Asia Express».

Κωνσταντίνος Βασάλος: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από την εκπομπή της Χρηστίδου

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μέσω της εκπομπής αποχαιρέτησε τους συναδέλφους του με τους οποίους είναι μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια.

Μετά το τέλος της εκπομπής ο πρώην παίκτης του Survivor έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε: «Σας ευχαριστώ για όλα αυτά τα 4 χρόνια ????????τα ξανά λέμε σύντομα δεν χανόμαστε!???? #xamogelakaipali».

Κωνσταντίνος Βασάλος: Άγριο παρασκήνιο πίσω από την αποχώρηση του! Βαθιά δυσαρεστημένος από την εκπομπή και την Σίσσυ Χρηστίδου

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποχώρησε αιφνιδιάστηκα από την εκπομπή Χαμόγελα και πάλι για να πάρει μέρος στο ριάλιτι διάσημων Asia Express του Star.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος εδώ και εβδομάδες ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος από τον τρόπο που αντιμετωπιζόταν από τους υπεύθυνους της εκπομπής μιας και η θεματολογία πλέον ήταν καθαρά ενημερωτική και ο ίδιος ρνιωθε ότι δεν είχε κανένα τόλο κατά τη διάρκεια του τριημέρου ζωντανού προγράμματος.

Σήμερα το πρωί Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στον χθεσινό αποχαιρετισμό ανάμεσα στην Σίσσυ Χρηστίδου και τον Κωνσταντίνο Βασάλο λέγοντας πως μπορεί να μίλησαν με λόγια αγάπης ο ένας για τον άλλον όμως η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική και ο πρώην παίκτης του Reality επιβίωσης είχε αποφασίσει εδώ και εβδομάδες να αποχωρήσει από την εκπομπή Χαμόγελα και πάλι.

«Να μπούμε λίγο στο παρασκήνιο. Μπορεί χθες να αποχαιρετίστηκαν πολύ γλυκά και στο Instagram πολύ όμορφα και γενναιόδωρα… Υπήρχε όμως ένα τρελό παρασκήνιο πως ο Κωνσταντίνος ήταν βαθιά δυσαρεστημένος. Όχι επί προσωπικού με τη Σίσσυ, αλλά με την εκπομπή. που έχει κάνει σαφή στροφή στα κοινωνικά θέματα. Εγώ δε θα ξεχάσω που πριν ένα μήνα. ένα πρόσωπο που είναι στο τηλεοπτικό lifestyle ρεπορτάζ μου είπε πως “έφυγε ο Βασάλος από την εκπομπή ψάξ’το.” Η αλήθεια είναι πως χθες μπορεί να αποχαιρετίστηκαν πολύ γλυκά, αλλά στο κομμάτι του Χαμογέλα και πάλι πια ένιωθε πως ήταν τελείως διακοσμητικός. Δηλαδή δεν τον ικανοποιούσε καθόλου η παρουσία του. Αυτό γνωρίζω εγώ»

Η παρουσία του Κωνσταντίνου Βασάλου στην πρωινή εκπομπή του Mega είχε φέρει αρκετές φορές την Σίσσυ Χρηστίδου σε δύσκολη θέση μία εξ αυτών ήταν όταν ρώτησε για τους 12 συλληφθέντες στην υπόθεση της δολοφονίας του Άλκηστη Θεσσαλονίκη η ποινή θα πάει δια του 12… αφήνοντας τους πάντες παγωμένος για αρκετά δευτερόλεπτα στον αέρα της εκπομπής προσπαθώντας να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα.