Κωνσταντίνος Βασάλος – Κατερίνα Δαλάκα: Βουτιές στη Χαλκιδική

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

2 Αυγούστου 2022 16:13

Στην ίδια παραλία στη Χαλκιδική αναζήτησαν δροσιά ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Κατερίνα Δαλάκα.

Οι δύο αθλητές και πρώην παίκτες του «Survivor» Κωνσταντίνος Βασάλος και Κατερίνα Δαλάκα εθεάθησαν σε κοσμικό beach bar στην περιοχή του Χανιώτη στη Χαλκιδική καθώς ήταν σε κοινή παρέα.

Αμφότεροι απολαμβάνουν καλοκαιρινές διακοπές σε μία περίοδο που δεν είναι και η καλύτερή τους σε ό,τι αφορά τα προσωπικά τους.

Και αυτό επειδή η Δαλάκα προέρχεται από χωρισμό με τον επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκο, ενώ την ίδια στιγμή ακούγονται πολλά και για τη σχέση του Βασάλου με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το ζευγάρι κάνει για πρώτη φορά διακοπές χωριστά και αυτό έχει δημιουργήσει υποψίες ότι κάτι δεν πάει καλά ανάμεσά τους.

Η Βαλαβάνη και ο Βασάλος τα τελευταία πέντε χρόνια είναι αχώριστοι. Από την επιστροφή τους από τον Άγιο Δομίνικο μετά το τέλος του «Survivor» εμφανίζονταν παντού μαζί.

Η πρώτη βρίσκεται στην Κρήτη, ενώ ο δεύτερος αρχικά πήγε στα Κύθηρα.

Έχουν κάνει παράλληλες δημοσιεύσεις στα κοινωνικά δίκτυα από τους προορισμούς τους. Αυτό έχει ως συνέπεια να φουντώνουν οι φήμες για χωρισμό. Παρά το γεγονός πως πρόσφατα έκαναν τη βόλτα τους μαζί στο κέντρο της Αθήνας.

Ακόμα και οι followers τους ρωτούν τι έχει συμβεί και κάνουν ξεχωριστές διακοπές. Μία από τους ακολούθους της Βαλαβάνη έγραψε κάτω από μία φωτογραφία της «Παρόλα αυτά συνεχίζετε ξεχωριστές διακοπές μέχρι τώρα… ούτε καν μια κοινή φωτό… κάτι συμβαίνει και μακάρι να το λύσετε. Μπορεί να έχετε βαρεθεί να σας ρωτούν απλά είστε τόσο όμορφοι και οι δυο, τόσο ταιριαστοί και θα ήταν κρίμα για κάτι διαφορετικό… να περνάτε όμορφα ότι κι αν κάνετε».

Και μία άλλη συμπλήρωσε: «Πλέον είναι πασιφανές. Βασάλος γυρνά τα νησιά και η Βαλαβάνη τρέχει στον διάδρομο του σπιτιού τους».

Από την πλευρά της, η Βαλαβάνη απάντησε σε επιθετικό ύφος αναφέροντας «Δεν ξέραμε να δίνουμε αναφορά πότε θα πάμε διακοπές και πότε θα τρέξουμε στον διάδρομο του σπιτιού μας σπίτι μας φίλη μου. Ας ασχοληθούμε τέλος πάντων με κάτι πιο ουσιαστικό επιτέλους».