Κοντοβά – Καλημέρης: Η γνωριμία, ο έρωτας, η Έιντα και η τελευταία κοινή εμφάνιση

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

10 Δεκεμβρίου 2022 10:35

Κεραυνός εν αιθρία χαρακτηρίζεται ο χωρισμός ανάμεσα στη Χριστίνα Κοντοβά και τον Τζώνη Καλημέρη έπειτα από πεντέμισι χρόνια κοινής πορείας.

Ο ισχυρός άντρας των media Τζώνη Καλημέρης και η σχεδιάστρια μόδας Χριστίνα Κοντοβά αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή και έβαλαν τέλος στον δεσμό τους.

Η σχέση τους παραμένει, πάντως, πολύ καλή, καθώς υπάρχει αλληλοεκτίμηση. Παράλληλα, έζησαν πολλά όλα αυτά τα χρόνια και είναι φυσικό ότι έχουν «δεθεί». 

Επιπλέον, υπάρχει και η αγαπημένη τους Έιντα, η οποία θα τους ενώνει για πάντα.

Σημειώνεται πως το πρώην -πλέον- ζευγάρι μένει ακόμα στο ίδιο σπίτι. Εντούτοις, τις αμέσως προσεχείς ημέρες ο Καλημέρης αναμένεται να αποχωρήσει και να μετακομίσει σε διαμέρισμα, που βρίσκεται κοντά στην οικία.

Ο Καλημέρης και η Κοντοβά ήταν μαζί από το 2017. Γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών στη Μύκονο.

Ο Καλημέρης στήριξε την Κοντοβά από την πρώτη στιγμή που αποφάσισε να υιοθετήσει τη μικρή Είντα. Μάλιστα, ταξίδεψε αρκετές φορές μαζί της στην Ουγκάντα προκειμένου να περάσουν χρόνο προσαρμογής με το κορίτσι.

Και στις συνεντεύξεις τους πάντα μιλούσαν με πολύ τρυφερότητα και θαυμασμό ο ένας για τον άλλον.

«Έχω απεριόριστο σεβασμό, πέραν της αγάπης για τη Χριστίνα. Το ότι έκανε αυτό το πράγμα παιδιά ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο, πολύ δικό της και πραγματικά τη θαυμάζω απεριόριστα γι’ αυτό που έκανε. Και δεν είχα καμία άλλη επιλογή παρά μόνο να σταθώ όσο μπορώ περισσότερο», είχε πει ο Καλημέρης για την Κοντοβά όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Μιλώντας στην ίδια συνέντευξη για το ενδεχόμενο γάμου, είχε πει: «Δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα. Κάποια στιγμή θα παντρευτούμε. Εγώ το έχω ξαναπεί. Δεν έχω κανέναν φόβο ή αντίρρηση με τον γάμο. Γάμο κανονικό θα κάνουμε, όχι σύμφωνο συμβίωσης».

Σημειώνεται πως η Κοντοβά και ο Καλημέρης πραγματοποίησαν την τελευταία κοινή τους εμφάνιση τον περασμένο μήνα, για την ακρίβεια στις 5 Νοεμβρίου.

Είχαν πάει για ψώνια στο κέντρο της Αθήνας. Μαζί τους ήταν και η Άιντα και έδειχναν ευδιάθετοι.