Κόπηκε το χαμόγελο σε όλους – Άσχημα νέα για το Survivor

Συντάκτης: Newsroom

5 Μαρτίου 2024 10:31

Τι κι αν επιστρατεύτηκε μέχρι και ο Ρονανλντίο να εμφανιστεί στο ελληνικό Survivor – με το αζημίωτο φυσικά (δείτε εδώ το εξωπραγματικό ποσό που πήρε) – μπας και ανέβουν λίγο τα νούμερα τηλεθέασης, το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ φαίνεται πως διανύει μια από τις χειρότερες περιόδους του αφού τα ποσοστά το εγκαταλείπουν κάθε μέρα όλο και περισσότερο. Μπορεί όταν παίζει χωρίς ανταγωνισμό απέναντί του – κυρίως τις Κυριακές – να βγαίνει πρώτο στην prime time ζώνη, τις καθημερινές όμως με MasterChef, Μάγισσα, Γη της ελιάς κλπ δίπλα του, παίρνει την κατιούσα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η χθεσινή Δευτέρα 4/3 που το βρήκε τρίτο και καταϊδρωμένο στην prime time ζώνη την ώρα προβολής του και με αρκετά μεγάλη διαφορά θα μπορούσε να πει κανείς από τα πρώτα δυο προγράμματα που δεν ήταν άλλα από το MasterChef και την Μάγισσα.

Όπως φαίνεται όσο περνάνε οι μέρες τόσο περισσότερο το κοινό κάνει ζάπινγκ αφού η σειρά Μάγισσα κατάφερε να βγει δεύτερη με 16,7% ενώ στον θρόνο αναπαυτικά κάθισε το ριάλιτι μαγειρικής του STAR με 16,9%.
Prime time

ΑΝΤ1: Η Μάγισσα 16.7
OPEN: Ο υπέροχος Gatsby 2.1
ALPHA: Σασμός 13.2
STAR: MasterChef 16,9
ΣΚΑΙ: Survivor 12,0
MEGA: H γη της ελιάς 12,4
EΡΤ: 3ος Όροφος 3,3
ΕΡΤ: Κάνε ότι κοιμάσαι 5,0

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.