Κορίνα Εμμανουηλίδου: Η εμφάνιση στον διαγωνισμό «Μις Υφήλιος» και το μήνυμα που έστειλε

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

16 Ιανουαρίου 2023 09:40

Η Κορίνα Εμμανουηλίδου έμεινε εκτός του top 16 στον διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος, που έλαβε χώρα στη Νέα Ορλεάνη της Λουιζιάνα των ΗΠΑ, το Σάββατο.

Η καλλονή από τη Βέροια, Κορίνα Εμμανουηλίδου απέσπασε πολλά θετικά σχόλια για την εμφάνισή της, ενώ παράλληλα κατάφερε να περάσει ένα μήνυμα για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα.

Στο μέρος του διαγωνισμού που τα μοντέλα εμφανίστηκαν με μαγιό, όλες οι χώρες είχαν λάβει από τους διοργανωτές λευκή μεταξωτή κάπα, η πλάτη της οποίας έπρεπε να φιλοτεχνηθεί με ένα στοιχείο σημαντικό από την ιστορία της.

Η ελληνική κάπα, η οποία φορέθηκε από την Εμμανουηλίδου, ήταν εμπνευσμένη από δυο θεές της ελληνικής μυθολογίας: την Αφροδίτη και την Ήρα.

Συγκεκριμένα, απεικόνιζε το άγαλμα της Αφροδίτης της Μήλου, με το σύνθημα «Take Me Home».

Από την Ήρα χρησιμοποιήθηκε το σύμβολο της, το παγώνι. Στην μπέρτα υπήρχε πάνω και ο ελληνικός ήλιος και ουρανός.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @korina_emmanouilidou

Παρότι δεν κατάφερε να διακριθεί, παρά την εντυπωσιακή της εμφάνιση, η 22χρονη ήταν ενθουσιασμένη από την εμπειρία που βίωσε στις ΗΠΑ.

Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού, η Εμμανουλίδου έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Και αυτός ο κύκλος κλείνει σήμερα. εδώ μακριά από το σπίτι μου αλλά έχω αφήσει κάποια κομμάτια μου εδώ στην Νέα Ορλεάνη που έπρεπε να αφήσω❤️ γι’ αυτό ο Θεός με έφερε εδώ γιατί από μικρή το ονειρευόμουν… τα αφήνω λοιπόν και φεύγω περήφανη και γεμάτη που εκπροσώπησα τη χώρα μας στον μεγαλύτερο διαγωνισμό ομορφιάς παγκοσμίως❤️

Ευχαριστώ από καρδιάς τον θεσμό μου Star & Mr GS Hellas Giorgos Kouvaris που με πίστεψε από την πρώτη στιγμή, τον λατρεμένο μου Stratos Pafliotellis που ήταν εκεί για να με εμψυχώνει και να με ενθαρρύνει όταν ερχόταν το σκοτάδι ❤️✨

Ευχαριστώ όλους εσάς για την αγάπη σας και τα μηνύματα σας! Η ζωή είναι πολύ περισσότερα πράγματα …❤️✨🫶🏻 I’m ready for the next trip in my life!».