Κορίνα Τσοπέη: «Είμαι τυχερή γιατί μερικές γυναίκες δεν έχουν γνωρίσει ποτέ τον άνδρα της ζωής τους και είναι κρίμα»

26 Απριλίου 2021 19:15

Κορίνα Τσοπέη: «Είμαι τυχερή γιατί μερικές γυναίκες δεν έχουν γνωρίσει ποτέ τον άνδρα της ζωής τους και είναι κρίμα»

Η Κορίνα Τσοπέη είναι το κορίτσι από τη Μάνη που το 1964 αναδείχθηκε Μις Υφήλιος στο Miami της Florida των ΗΠΑ. Εδώ και δεκαετίες η πάντα εντυπωσιακή Κορίνα Τσοπέη ζεί στις ΗΠΑ.

Κορίνα Τσοπέη: «Είμαι τυχερή γιατί μερικές γυναίκες δεν έχουν γνωρίσει ποτέ τον άνδρα της ζωής τους και είναι κρίμα». Έκανε ποδαρικό στη νέα εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη στον Alpha, «Ιστορίες του Hollywood». Μέσα σε όλα, η Ελληνίδα που κατέκτησε την Υφήλιο με την ομορφιά της αναφέρθηκε στην απώλεια του αγαπημένου της συζύγου, Freddie Fields.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Τσοπέη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έκλαψα. Μάλιστα, εκείνον τον χρόνο πήγα στη Μύκονο. Το πρώτο καλοκαίρι χωρίς τον άντρα μου. Αυτός το έχτισε το σπίτι, αυτός δημιούργησε για μένα το σπίτι μας εκεί. Έκλαψα πολύ, εκείνο το βράδυ δεν θα το ξεχάσω. Είχα το σκυλάκι της αδελφής μου και δεν με έπαιρνε ο ύπνος. Πήρα ένα χαπάκι να κοιμηθώ και δεν με έπαιρνε».ες

«Βάζω την τηλεόραση και βλέπω Beverly Hills. Και ήταν America Zigolo. Εκεί γνώρισα τον άντρα μου, εκεί γνώρισα τον Ρίτσαρντ Γκιρ. Και σταμάτησε η καρδιά μου. Είδα τον άντρα μου μέσα. Είχε μια μικρή σκηνούλα» πρόσθεσε συγκινημένη η Κατερίνα Τσοπέη στη νέα εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη στον Alpha. «Ποτέ δεν έφυγε. Νιώθω ότι είναι πάντα μέσα μου».

«Είμαι τυχερή γιατί μερικές γυναίκες δεν έχουν γνωρίσει ποτέ τον άνδρα της ζωής τους και είναι κρίμα».

Ακολουθήστε μας στο Google News