Μενεγάκη – Κορομηλά: Η μεγάλη συνάντηση μετά από 26 χρόνια, το άγχος και η… σύγκριση

Συντάκτης: Newsroom

25 Νοεμβρίου 2022 14:13

Μενεγάκη – Κορομηλά: Η μεγάλη συνάντηση μετά από 26 χρόνια, το άγχος και η... σύγκριση

Μετά από 26 ολόκληρα χρόνια Ελένη Μενεγάκη και Ρούλα Κορομηλά ξανά μαζί στο ίδιο πλατό με τη συγκίνηση να είναι διάχυτη.

Οι δύο παρουσιάστριες παρά το γεγονός ότι μετρούν πολλά χρόνια στα τηλεοπτικά δρώμενα δεν έχει τύχει να συναντηθούν πολλές φορές τηλεοπτικά.

Συγκεκριμένα δυο φόρες. Μια όταν η Ελένη Μενεγάκη είχε πάει στο “Μπράβο Ρούλα” ως καλεσμένη, για λίγα λεπτά, είπε ένα τραγούδι κι έφυγε και μια δεύτερη όταν η Ρούλα πήγε στον Πρωινό Καφέ με αφορμή την επέτειο της εκπομπής.

Πιο συγκεκριμένα τoν Μάιο του 1996, η Ελένη Μενεγάκη και η Ρούλα Κορομηλά, συναντήθηκαν τηλεοπτικά για τον εορτασμό των 5 χρόνων της θρυλικής πρωινής εκπομπής «Πρωινός Καφές», η οποία είχε μεγάλη επιτυχία σημειώνοντας πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

«Την πήρα τηλέφωνο, το σήκωσε και ξεκινήσαμε να μιλάμε λες και μιλάγαμε χρόνια. Είναι απίστευτο αυτό που λέω. Είπα “τι θα σκέφτεται τώρα κι αυτή η γυναίκα που την παίρνω δύο μέρες πριν έρθει στην εκπομπή ενώ τόσα χρόνια δεν έχουμε πιει ένα κρασί;”. Ήταν σε γύρισμα και έπεσε το σήμα. Γιατί σας τα είπα όλα αυτά; Γιατί πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ που μου δίνεται η ευκαιρία να μιλήσω με την Ρούλα. Την Παρασκευή θα την έχω εδώ», είχε πει χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της δίνοντας όλο το παρασκήνιο για τη σημερινή τους συνάντηση.

Θυμίζουμε ότι τον Μάιο του 1991 ανέλαβε παρουσιάστρια η Ρούλα Κορομηλά. Το 1994 η Ρούλα Κορομηλά διέκοψε το συμβόλαιο της με τον ΑΝΤ1, για να πάει στο Mega και τον Πρωινό Καφέ ανέλαβε για ένα χρόνο η Πόπη Χατζηδημητρίου.

Το 1995 παρουσιάστρια του Πρωινού Καφέ ανέλαβε η Ελένη Μενεγάκη για 10 χρόνια.

Οι δύο παρουσιάστριες είχαν μεγάλο άγχος και τόνισαν ότι δεν κοιμήθηκαν όλη νύχτα! Μάλιστα, η Ελένη δεν είπε ούτε γεια στους τηλεθεατές, αφού είχε τόσο πολύ άγχος προκειμένου να υποδεχθεί την Ρούλα!