Κορονοϊός τέλος! Είναι ο Άκης (Δείξιμος) και είναι καλά

14 Οκτωβρίου 2020 09:40

Με ανάρτησή της στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Άκης Δείξιμος γνωστοποίησε πως η περιπέτειά του με τον κορονοϊό έλαβε τέλος και πλέον ο ίδιος έχει γυρίσει κανονικά στην καθημερινότητα του.

Θυμίζουμε πως αρχές του Οκτώβρη ο τραγουδιστής βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και πέρασε την ασθένεια με ήπια συμπτώματα.

«Τέλος η περιπέτεια μου με τον #covid19 , αν και με αυτό ζούμε πλέον και προσαρμόζουμε την ζωή μας, προσέχοντας τους εαυτούς μας και τους γύρω μας.

-Θέλω να ευχαριστήσω ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ που ήταν δίπλα μου όλες αυτές τις μέρες. Ήταν πολύ συγκινητική η πρόθεση όλων να είναι κοντά μου, με κάθε τρόπο (ακόμα κι αν δεν το επέτρεψα για ευνόητους λόγους). Δέχτηκα πραγματικά άπειρη αγάπη.

-Να ευχαριστήσω δημόσια τον επιχειρηματία και φίλο Θανάση Πριόβολο, που μου σύστησε τον ιατρό κ. Χρήστο Ζαφειρίου και με βοήθησε πολύ, καθώς και την φίλη μου Natassa Asimaki που με δυνάμωσαν ενώ ο ιός προσπαθούσε να με εξαντλήσει.

-Φυσικά η οικογένεια μου είναι σπουδαία και είμαι πολύ περήφανος για τους γονείς μου. Μαμά, μπαμπά, Κώστα σας αγαπώ.

-Έχω επιστρέψει ήδη στο Δημαρχείο Μοσχάτου-Ταύρου, στην μουσική μου και στην καθημερινότητα μου, ακολουθώντας τις οδηγίες από τον ΕΟΔΥ.

-Με χαρά θα δεχτώ όπως δέχτηκα αυτές τις μέρες, μηνύματα από γνωστούς και αγνώστους που περνούν την περιπέτεια τους με τον κορονοϊό.

-Εύχομαι υγεία, και σύντομα να ΖΟΥΜΕ πλέον χωρίς τον εφιάλτη που μας βρήκε τους τελευταίους μήνες.”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Άκης Δείξιμος.