Κόρτνεϊ Καρντάσιαν – Τράβις Μπάρκερ: Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο

16 Μαΐου 2022 16:08

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν - Τράβις Μπάρκερ: Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ ενώθηκαν και επίσημα με τα δεσμά του γάμου, επτά μήνες μετά τον αρραβώνα τους.

Η αδελφή της Κιμ και ο ντράμερ των «Blink 182» αντάλλαξαν τους όρκους τους παρουσία στενών φίλων και της οικογένειάς τους σε μια χαμηλών τόνων τελετή σε δικαστήριο της Σάντα Μπάρμπαρα, στην Καλιφόρνια, το απόγευμα της Κυριακής.

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν εμφανίστηκε με μίνι νυφικό και πέπλο στα μαλλιά. Το νυφικό της είχε βαθύ ντεκολτέ και κόκκινη καρδιά.

Μετά την τελετή, οι νεόνυμφοι έφυγαν με ένα vintage μαύρο κάμπριο που είχε πάνω τη χαρακτηριστική πινακίδα «μόλις παντρεύτηκαν».

Σύμφωνα με πηγή, που μίλησε στο People, το ζευγάρι σχεδιάζει και έναν υπερπολυτελή γάμο στην Ιταλία.

«Έπρεπε πρώτα να παντρευτούν νόμιμα πριν από τον μεγάλο ιταλικό γάμο τους, ο οποίος θα γίνει πολύ σύντομα», δήλωσε η πηγή.

«Οι λεπτομέρειες έχουν ρυθμιστεί και όλη η οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών, είναι πολύ ενθουσιασμένοι».

Δεν είναι γνωστό αν τα αδέλφια της Κόρτνεϊ, η Κιμ και η Κάιλι ήταν παρούσες, καθώς φαίνεται ότι ανέβασαν φωτογραφίες τους από κάπου αλλού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την ώρα της τελετής.

Ωστόσο, από τα στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν φαίνεται να βρίσκονταν σε γάμο. Το ίδιο συνέβη και με τα παιδιά της, τα οποία απουσίαζαν από την τελετή.