Κωσταντίνος Αργυρός: «Είναι δύσκολο να βάζεις περιορισμούς στη διασκέδαση οφείλουμε όμως να εναρμονιστούμε στους κανόνες»

10 Αυγούστου 2021 20:15

Κωνσταντίνος Αργυρός: το παραδέχθηκε για την κριτική επιτροπή του The Voice! Δείτε την ανάρτηση που ανέβασε

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μίλησε για τις νέες συνθήκες στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης και τους νέους περιορισμούς για τους θαμώνες.

Κωσταντίνος Αργυρός: «Είναι δύσκολο να βάζεις περιορισμούς στη διασκέδαση οφείλουμε όμως να εναρμονιστούμε στους κανόνες».

Ποια είναι η εμπειρία σου από τις συναυλίες εφέτος το καλοκαίρι; Είναι αμήχανη η συνθήκη λόγω των μέτρων;

Πρόκειται για μια δύσκολη κατάσταση στην οποία προσπαθούμε να προσαρμοστούμε όλοι. Είναι δύσκολο να βάζεις περιορισμούς στη διασκέδαση. Καθώς πρόκειται για μια κοινωνική ανάγκη που εξ ορισμού έχει να κάνει με την κοινωνικοποίηση των ανθρώπων και συνεπώς τη συνάθροιση. Παρ’ όλα αυτά, αναγνωρίζοντας τους κινδύνους που υπάρχουν όσον αφορά τη δημόσια υγεία, οφείλουμε να εναρμονιστούμε στους κανόνες και στις οδηγίες των αρμοδίων. Όσο άχαρο κι αν είναι αυτό, το μέλημα μας είναι να εξαλείψουμε την επικοινωνία μας με το κοινό. Και να φροντίσουμε να διατηρήσουμε τη δια ζώσης επαφή. Είναι αυτή που μας δίνει κίνητρο και δύναμη για τη συνέχεια.

Πως βλέπεις τον διχασμό που επικρατεί με αφορμή τον εμβολιασμό; 

Δεν μου αρέσει αυτός ο ορισμός του διχασμού. Πιστεύω ότι μια κοινωνία προχωρεί μπροστά όταν δίνεται προτεραιότητα στην έννοια του συνόλου. Θεωρώ απολύτως φυσιολογικό να υπάρχουν η επιφύλαξη και ο φόβος ορισμένων ανθρώπων προς κάτι καινούργιο. Αλλά νομίζω ότι η επιστήμη και η τεχνολογία προχωρούν, οι κοινωνίες εξελίσσονται. Επομένως θα πρέπει να ακολουθούμε τα σημάδια που θα μας δείξουν τον δρόμο της εξέλιξης και με αυτόν τον τρόπο να καθησυχάσουμε τη μερίδα των ανθρώπων που το βλέπουν με δυσπιστία. Είπε στο ΒΗΜΑgazino.