Κώστας Αποστολάκης: «Καβάλησα το καλάμι – Πίστεψα ότι κάτι κατάφερα»

18 Μαρτίου 2022 19:15

Κώστας Αποστολάκης: «Καβάλησα το καλάμι - Πίστεψα ότι κάτι κατάφερα»

Ο Κώστας Αποστολάκης μίλησε στην κάμερα του Mega Καλημέρα για τον ρόλο του στη δημοφιλή σειρά για τη ζωή του Άγιου Παΐσιου, για τη σχέση που έχει με την κόρη του και για την προσπάθεια που κάνει για αυτοβελτίωση.

Κώστας Αποστολάκης: «Καβάλησα το καλάμι – Πίστεψα ότι κάτι κατάφερα».

«Δεν είμαι αποτραβηγμένος, κάνω πράγματα που σμιλεύουν και εκπαιδεύουν την ψυχή μου». Δήλωσε ο Κώστας Αποστολάκης.

Ο ρόλος του στη σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον ουρανό»

«Υποδύομαι τον Καλλίνικο στο σίριαλ του MEGA “Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον ουρανό”. Χαίρομαι πολύ για αυτό που κάνω. Είχα διαβάσει τη ζωή του Αγίου, ευλογούμαι πολύ κάθε φορά που κοιτάζω τη ζωή του, πρέπει να είναι παραδείγματα αυτά για εμάς.

Πάντα δούλευα με τον εαυτό μου, αλλά το θέμα είναι προς ποια κατεύθυνση. Ήμουν ορθολογιστής, νόμιζα ότι μπορώ να τα κάνω όλα μόνος μου. Τελικά είδα τι κατάφερα μόνος μου. Δεν έχω καταφέρει τίποτα στη ζωή μου, “καβάλησα το καλάμι”. Πίστεψα ότι κάτι κατάφερα και κάτι έγινε».

Οι δυσκολίες της πανδημίας

«Πέρασα και με 10.000 ευρώ το μήνα και με 150 ευρώ το μήνα. Αυτή τη στιγμή θέλω να φύγω από τον υλισμό. Μέσα στην πανδημία μου δόθηκε η ευκαιρία να δω τα πράγματα διαφορετικά»

Η σχέση του με την κόρη του

«Δε θεωρώ ότι έχω αγαπήσει ποτέ. Η κόρη μου με έχει κάνει να σκεφτώ πολλά πράγματα, να αναθεωρήσω. Και να σκεφτώ γιατί είμαι ανάξιος πατέρας. Ελπίζω να ευλογηθώ και να γίνω άξιος. Αναρωτιέμαι αν είναι πιο τίμιοι οι άνθρωποι που λένε ότι δε θέλουν να κάνουν παιδί. Ή αυτοί που κάνουν επειδή θέλουν ένα παιδί, το οποίο είναι εγωιστικό. Η κόρη μου έχει μια μαμά, που είναι εξαίρετη μητέρα, μεγαλώνει πολύ σωστά. Εγώ νιώθω ανάξιος πατέρας για πολλά πράγματα που θέλω επιδιόρθωση, πρέπει να πάω στο συνεργείο.

Στην κόρη μου λέω μπράβο. Η επιβεβαίωση είναι μεγάλο πράγμα μέχρι την ηλικία των 20-25 ετών. Εγώ ευτυχώς, δεν άκουσα πολλά “μπράβο” και αυτή τη στιγμή όσο πιο λίγα ακούω, τόσο λιγότερο μπερδεύομαι».

Τα παιδικά χρόνια

«Ήμουν από τα πιο ντροπαλά παιδιά όταν ήμουν μικρός και έκανα τεράστιο αγώνα να ξεπεράσω την ντροπή μου. Τώρα κάνω αγώνα να ξαναβρώ την ντροπή που πάλεψα να χάσω».

Η φιλία με τον Σπύρο Παπαδόπουλο

«Ο Σπύρος Παπαδόπουλος για εμένα έχει δεχτεί πολλές επιθέσεις, είναι κύριος, αξιοπρεπής, είναι ο φίλος που πάντα ρωτάει τους άλλους αν είναι καλά».

«Μόλις είχα απολυθεί από το στρατό έκανα audition στο Εθνικό, με φώναξε ο Μινωτής, λέω “α ωραία, περάσαμε” και μου είπε “φύγε, δε σε χρειάζομαι”». Αποκάλυψε κλείνοντας ο Κώστας Αποστολάκης.