Κώστας Αποστολάκης: «Νομίζουν ότι μπορώ να αποκαλύψω τους λόγους που γύρισα στον Χριστό»

9 Απριλίου 2022 13:30

Ο Κώστας Αποστολάκης έχει μιλήσει ανοιχτά για τις σκοτεινές πλευρές της ζωής του που τον οδήγησαν στην προσωπική του καταστροφή.

Κώστας Αποστολάκης: «Νομίζουν ότι μπορώ να αποκαλύψω τους λόγους που γύρισα στον Χριστό».

Κώστας Αποστολάκης: «Νομίζουν ότι μπορώ να αποκαλύψω τους λόγους που γύρισα στον Χριστό»

Ο Κώστας Αποστολάκης ήταν καλεσμένος της πρωινής εκπομπής του μήνα χαμόγελα και πάλι και μίλησε για την πίστη του στο Θεό και για όλα όσα τον βασάνιζαν σωματικά και ψυχικά τα τελευταία χρόνια.

«Μου λέμε διάφοροι άνθρωποι πες μου για την εμπειρία σου. Την εμπειρία μου μπορώ να την πω μέχρι ένα σημείο.

Ο λόγος πηγαίνει πολύ βαθιά αλλά εκεί που σταματά βγαίνει ο ουρανός. Νομίζουν ότι μπορώ να αποκαλύψω τους λόγους για τους οποίους γύρισα στον Χριστό.

Ο Χριστός δεν ανακαλύπτεται, αποκαλύπτεται. Είναι πολύ προσωπικό θέμα η πίστη. Εξάλλου αν ανακαλυπτόταν ο Χριστός με λόγο, θα το είχε λύσει κι η επιστήμη.Κώστας Αποστολάκης: «Νομίζουν ότι μπορώ να αποκαλύψω τους λόγους που γύρισα στον Χριστό»

Συνέβη μια μέρα στο σπίτι μου, αλλά ξέρεις κάτι πρέπει να το καλέσεις. Είμαστε ελεύθεροι από όλα και μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε…

Δεν με φτάνει αυτή η ζωή για να διορθωθώ. Προσπαθώ να συγχωρηθώ και να ελεηθώ»

Σε παλαιότερη συνέντευξη του είχε δηλώση:

«Πέρασα και με 10.000 ευρώ το μήνα και με 150 ευρώ το μήνα. Αυτή τη στιγμή θέλω να φύγω από τον υλισμό. Μέσα στην πανδημία μου δόθηκε η ευκαιρία να δω τα πράγματα διαφορετικά»

Η σχέση του με την κόρη του

«Δε θεωρώ ότι έχω αγαπήσει ποτέ. Η κόρη μου με έχει κάνει να σκεφτώ πολλά πράγματα, να αναθεωρήσω. Και να σκεφτώ γιατί είμαι ανάξιος πατέρας. Ελπίζω να ευλογηθώ και να γίνω άξιος. Αναρωτιέμαι αν είναι πιο τίμιοι οι άνθρωποι που λένε ότι δε θέλουν να κάνουν παιδί. Ή αυτοί που κάνουν επειδή θέλουν ένα παιδί, το οποίο είναι εγωιστικό. Η κόρη μου έχει μια μαμά, που είναι εξαίρετη μητέρα, μεγαλώνει πολύ σωστά. Εγώ νιώθω ανάξιος πατέρας για πολλά πράγματα που θέλω επιδιόρθωση, πρέπει να πάω στο συνεργείο.

Στην κόρη μου λέω μπράβο. Η επιβεβαίωση είναι μεγάλο πράγμα μέχρι την ηλικία των 20-25 ετών. Εγώ ευτυχώς, δεν άκουσα πολλά “μπράβο” και αυτή τη στιγμή όσο πιο λίγα ακούω, τόσο λιγότερο μπερδεύομαι».