Κώστας Αποστολάκης: «Τα 30 τελευταία μου χρόνια ήταν έτσι όπως δεν ήθελα να είναι»

10 Μαΐου 2022 10:35

Ο Κώστας Αποστολάκης μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega και αναφέρθηκε ακόμα μία φορά στις δύσκολες καταστάσεις που έχει ζήσει αλλά και στις καταχρήσεις που έχει κάνει.

Ο ηθοποιός απενοχοποιημένα μίλησε για τα δύσκολα της ζωής του και εξομολογήθηκε την πίστη του στον Θεό που όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν τον έχει σώσει από πολλές κακοτοπιές

«ο Θεός έχει ιδιαίτερη σχέση με όλους τους ανθρώπους. Οι άνθρωποι δεν έχουμε ιδιαίτερη σχέση με τον Θεό αλλά καλό θα είναι να αποκτήσουμε. Σήμερα είμαι 2,5 χρονών. Αυτό που με έκανε να έρθω πιο κοντά στη θρησκεία ήταν το να ζητήσω βοήθεια. Αν δεν ζητήσεις βοήθεια… επιβεβαιώνεται εδώ το Ευαγγέλιο που λέει, κρούσε τη θύρα και θα σου ανοιχτεί.

Το συνειδητοποίησα με το τελευταίο περιστατικό των τριάντα τελευταίων χρόνων της ζωής μου που ήταν έτσι όπως δεν ήθελα να είναι»

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Κώστας Αποστολάκης είχε αναφερθεί και πάλι στην ιδιαίτερη και δυνατή πίστη του στον Θεό

«Μου λέμε διάφοροι άνθρωποι πες μου για την εμπειρία σου. Την εμπειρία μου μπορώ να την πω μέχρι ένα σημείο.

Ο λόγος πηγαίνει πολύ βαθιά αλλά εκεί που σταματά βγαίνει ο ουρανός. Νομίζουν ότι μπορώ να αποκαλύψω τους λόγους για τους οποίους γύρισα στον Χριστό.

Ο Χριστός δεν ανακαλύπτεται, αποκαλύπτεται. Είναι πολύ προσωπικό θέμα η πίστη. Εξάλλου αν ανακαλυπτόταν ο Χριστός με λόγο, θα το είχε λύσει κι η επιστήμη.”