Κώστας Αποστολάκης: “Έπινα πάρα πολύ” – μιλάει ανοιχτά για τα “θέματα” που αντιμετώπισε & για τα ριάλιτι

14 Ιουνίου 2019 19:34

Ριάλιτι από ‘δω, ριάλιτι από ‘κει, ήρθε η ώρα και ο (φίλος), ηθοποιός Κώστας Αποστολάκης να μιλήσει γι’ αυτά. “Όχι, δεν μου έχει γίνει πρόταση για ριάλιτι. Γιατί να συμμετέχω σε ριάλιτι; Πες μου έναν λόγο. Ο μόνος λόγος είναι τα χρήματα. Εγώ δεν βάζω τα χρήματα πάνω από αυτό που κάνω.

Τα ριάλιτι

Οι άνθρωποι των ριάλιτι γίνονται ηθοποιοί και παρουσιαστές; Πώς γίνονται; Όχι γίνονται, στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι. Δεν σημαίνει ότι επειδή παίζεις στην τηλεόραση είσαι ηθοποιός. Τον “Ντάνο” τον έχω παρακολουθήσει, είναι πολύ καλό παιδί. Σε αυτό που κάνει στο “Τατουάζ” είναι καλός, τον έχει στήσει ο Γεωργίου πάρα πολύ ωραία, πάρα πολύ καλά”, είπε, χωρίς να τον… κατακεραυνώσει (Εσύ και η Έλενα Ακρίτα, Κώστα μου. Μόνο).

Καταχρήσεις

Δεν έμεινε, όμως, εκεί ο Κώστας – να σας πω κιόλας εδώ ότι είναι τρελός χωρατατζής. Με πασίγνωστη παρέα ηθοποιών, σκηνοθετών και σεναριογράφων, έχουμε περάσει πάρα πολλά βράδια σε πρώην στέκι στην Ερμού. Μίλησε και για τα “δύσβατα” μονοπάτια στη ζωή του.

“Έχω κάνει πάρα πολλές καταχρήσεις, τίποτα δεν έχω μετανιώσει που έχω κάνει. Γιατί οτιδήποτε έκανα, μου έδειχνε τον πιο σύντομο δρόμο τι είναι αυτό που δεν θέλω. Έπινα πάρα πολύ και λόγω και της νύχτας που δούλευα. Αλλά τώρα δεν μπορώ να πιω πολύ και δεν θέλω να πιω πολύ, με δύο ποτά τώρα γίνομαι χάλια», είπε. Και τον πιστεύω. Γιατί, κάποια στιγμή, ομολογουμένως, το είχε παρακάνει. Μπράβο, Κώστα μας!

https://www.youtube.com/watch?v=hp83zQtAczU

Ντονατέλλα Αδάμου