Κώστας Αρζόγλου: «Είδα τον θάνατο και δεν μου άρεσε η όψη του»!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

6 Σεπτεμβρίου 2022 09:55

Ο Κώστας Αρζόγλου μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε κατά το παρελθόν με την υγεία του όπως και για τις τύψεις που νιώθει για τον θάνατο της μητέρας του.

Ο κορυφαίος ηθοποιός Κώστας Αρζόγλου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο Open και τα όσα είπε είναι συγκλονιστικά.

Αρχικά, ο πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στον θάνατο της μητέρας του λέγοντας: «Η μητέρα μου πέθανε ξαφνικά και δεν πρόλαβα να της πω όλα όσα θα ήθελα.

Για καιρό είχα τύψεις για τον θάνατό της επειδή δεν την άφησα να ταξιδέψει για το Πήλιο που ήμουν εγώ και έμεινε στη Σέριφο και πνίγηκε».

Αναφορικά με το θέμα της υγείας του, ο ηθοποιός σημείωσε: «Είδα τον θάνατο! Τον είδα και δεν μου άρεσε η όψη του.

Δεν φοβάμαι να πεθάνω, απλά στεναχωριέμαι για όσα δεν θα προλάβω να κάνω. Όταν έμαθα για τον όγκο στον εγκέφαλο, φοβήθηκα.

Αποχαιρέτησα τους πάντες και τα πάντα και μπήκα στο νοσοκομείο».

Από εκεί και πέρα, πριν από λίγες εβδομάδες είχε μιλήσει στο περιοδικό «ΕΓΩ» για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Αυτά που συνέβησαν με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη θεωρείτε ότι έγιναν επειδή οι συγκεκριμένοι άνθρωποι καταχράστηκαν εξουσία;
Ναι. Υπάρχει ένας κοινός παρανομαστής σε όλα αυτά και όχι μόνο που διώκονται ποινικά, αλλά και σε αυτά που δεν διώκονται. Αυτός είναι ο εγωκεντρισμός. Πιστεύω πως σε ένα ομαδικό άθλημα δεν χωράνε αυτού του είδους οι εγωκεντρισμοί.

Θα μπορούσατε να συνεργαστείτε ξανά μαζί τους;
Δεν μου πάει καθόλου το εγωκεντρικό στοιχείο που διαθέτουν. Αυτό το κόμπλεξ του καπετάν ένα.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έλεγε ότι ήταν ο καλύτερος ηθοποιός της γενιάς του…
Ναι, το πίστευε. Δεν υπάρχει αντίρρηση σε αυτό, ο κόσμος ξέρει ποιοι είναι οι καλύτεροι ηθοποιοί. Το σκεπτικό αυτό πάντως, είναι που θα με απομάκρυνε από το να συνεργαστώ μαζί τους.