Κώστας Μπακογιάννης: «Είμαι καψούρης με τη Σία»

31 Ιανουαρίου 2019 15:56

Oι τρεις μεγάλες του “καψούρες” είναι η γυναίκα του και η πολιτική. Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών, Κώστας Μπακογιάννης, μίλησε για τον έρωτά του με τη γυναίκα του. Την ανκοργούμαν του ΣΚΑΪ, Σία Κοσιώνη. Δεν θα μπορούσε να ξέχασε, εννοείται, την τρίτη και μεγαλύτερη καψούρα του. Τα παιδιά του. 

Εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως η σχέση του με τη δημοσιογράφο έγινε ακόμα πιο δυνατή, πιο έντονη μετά τη γέννηση του μικρού Δήμου, του γιου τους. Είπε, δε, πως κάνει ό,τι μπορεί ώστε τα παιδιά του να μην ασχοληθούν με την πολιτική.

«Ούτε για πλάκα δεν βλέπω τα παιδιά μου στην επόμενη γενιά πολιτικών»

Συγκεκριμένα, όταν ο “Άρνι” τον ρώτησε αν βλέπει στην επόμενη γενιά πολιτικών τα παιδιά του ανάμεσα σε αυτούς με εκείνον να είναι κάθετος. «Ούτε για πλάκα αυτό τελειώνει εδώ. Βεβαίως και μπορώ να το προκαταβάλλω γιατί κάνω τόσο κόπο, τόση πλύση εγκεφάλου, δεν κατάλαβα. Δεν έχω καμία διάθεση, δεν θέλω. Εγώ στα κοινά μπήκα από μία εσωτερική μου ανάγκη, λόγω του πατέρα μου. Θέλω να ελπίζω ότι ο γιος μου δεν θα έχει καμία εσωτερική ανάγκη και θα έχει την επιλογή να κάνει ότι θέλει, να είναι παραγωγικός, δημιουργικός, όχι μόνος ο γιος αλλά κι όλα τα παιδιά».