Κώστας Δόξας – Μαρία Δεληθανάση: Αναβάλλεται προσωρινά η δίκη για το διαζύγιό τους

Δημοσιεύθηκε: 21 Νοεμβρίου 2021 15:15
Κώστας Δόξας - Μαρία Δεληθανάση: Αναβάλλεται προσωρινά η δίκη για το διαζύγιό τους

Αν και η δίκη για το διαζύγιο του Κώστα Δόξα και της Μαρίας Δεληθανάση ήταν προγραμματισμένη για την Παρακευή 19 Νοεμβρίου, τελικά πήρε αναβολή.

Σύμφωνα με την συνήγορο της Μαρίας Δεληθανάση, κα. Άρτεμις Διαλυνά, που μίλησε στην εκπομπή «OPEN Weekend», η εκδίκαση του διαζυγίου τους προγραμματίστηκε για τις 6 Μαΐου.

Μετά τους ισχυρισμούς της συζύγου του τραγουδιστή, που τον κατηγορούσε για ενδοοικογενειακή βία.

Η κα. Διαλυνά υποστηρίζει ότι έχουν καταφέρει πλέον, να διατηρούν μία ομαλή σχέση λόγω του παιδιού τους.

Advertisement

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Ορίστηκε νέα ημερομηνία. Πήγε στις 6 Μαΐου του 2022. Ο λόγος ήταν ότι θα εκπροσωπούσε την κ. Δεληθανάση στο δικαστήριο ο πατέρας μου, ο οποίος είχε άλλα δικαστήρια και δεν μπορούσε να τα αναβάλλει.

Το δικαστήριο αφορά το διαζύγιο του ζευγαριού, τα υπόλοιπα έχουν γίνει για την επιμέλεια και τη διατροφή. Η απόφαση δεν έχει βγει.

Θα περιμένουμε όλοι μαζί κάποιους μήνες. Εκτός των δικαστηρίων, ο Κώστας Δόξας και η Μαρία Δεληθανάση έχουν μια ομαλή σχέση, καθώς είναι και το παιδί στη μέση.

Η σύζυγος του καλλιτέχνη έχει την αποκλειστική επιμέλεια της κόρης τους, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει, αν το Εφετείο θεωρήσει ότι έχει δίκιο η πλευρά του κ. Δόξα. Δεν υπάρχει περίπτωση να τα βρουν εξωδικαστικά».

Advertisement