Κώστας Φραγκολιάς: Έφυγε από το πλατό μετά από διαφωνία με την Τσιμτσιλή!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

7 Οκτωβρίου 2022 11:55

Διαφωνία ανάμεσα στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Κώστα Φραγκολιά προέκυψε στο σημερινό «Happy Day» στο Alpha με αφορμή δηλώσεις του Νίκου Μακρόπουλου.

Ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Μακρόπουλος απάντησε στην ερώτηση για το αν σκέφτεται τον γάμο με τη σύντροφό του λέγοντας: «Δεν έχει σημασία αν η σύντροφός μου θέλει να παντρευτούμε.

Σημασία έχει να θέλω εγώ, γιατί εγώ κάνω την πρόταση».

Η τοποθέτηση του καλλιτέχνη προκάλεσε αντιπαράθεση μεταξύ της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Κώστα Φραγκολιά.

Η παρουσιάστρια υποστήριξε ότι θα έπρεπε να γίνεται η πρόταση επειδή το θέλει μια γυναίκα και το καταλαβαίνει ο σύντροφός της.

Από τη δική του πλευρά, ο Φραγκολιάς αναρωτήθηκε γιατί θα πρέπει να χωρίζει το ζευγάρι μόνο και μόνο επειδή ο άντρας δεν είναι έτοιμος να παντρευτεί.

Και αυτό παρά το γεγονός ότι ζουν κάτω από την ίδια στέγη.

«Γιατί πρέπει να τους ‘σκλαβώσουμε’ και πρέπει να κάνουν αυτήν την κίνηση για να μην χάσουν τον έρωτα και την αγάπη», είπε.

Η Τσιμτσιλή επέμεινε στη δική της άποψη αλλά χωρίς να πείσει τον Φραγκολιά.

«Εσύ γιατί μιλάς; Αφού το έχεις δώσει το δαχτυλίδι; Εσύ που μας λες ότι δεν ακολουθείς τα στερεότυπα γιατί έκανες πρόταση;», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Και πρόσθεσε: «Ένας άνθρωπος έχει επιλογές και μπορεί να φαντάζεται τον εαυτό του παντρεμένο. Γιατί δεν αντιλαμβάνεσαι ότι εγώ θέλω την επισημοποίηση;

Άρα, δεν σέβεσαι τις ανάγκες μου».

Και στο τέλος ο συνεργάτης της, αποχώρησε από πλατό γελώντας και αναφέροντας: « Άρα, κι εσύ δεν αναγνωρίζεις ούτε την αγάπη ούτε την τρυφερότητα.

Είστε πάντρελες αλήθεια, είστε πάντρελες οι γυναίκες. Φεύγω, φούντωσα! Πάω για νερό»!