Κώστας Φραγκολιάς: Όλα όσα αποκάλυψε για την αποφυλάκιση του Βασίλη Γκουρούση

Συντάκτης: Newsroom

26 Μαΐου 2022 10:30

Ο Κώστας Φραγκολιάς μίλησε στον αέρα της εκπομπής Happy Day για όλα όσα γνωρίζει σχετικά με τον Βασίλη Γκουρούση την αποφυλάκιση του και τις σχέσεις που διατηρεί πλέον με την  σύζυγό του Τέτα Καμπουρέλη.

Ο Κώστας Φραγκολιάς μετέφερε στον τηλεοπτικό αέρα όλα όσα του εξιστόρησε ο πρώην θεατρικός παραγωγός που βρέθηκε προφυλακισμένος για 14 μήνες για το ριφιφί στις θυρίδες Τράπεζας των βορείων προαστε λεια εκατομμυρίων.

«Μου εξιστόρησε πολλά πράγματα. Ο λόγος που αποφυλακίστηκε είναι ότι προσκομίστηκαν νέα στοιχεία που λόγω γραφειοκρατίας άργησαν. Μου είπε ότι στην αρχή περνούσε πολύ δύσκολα στη φυλακή και έκανε άσχημες πράξεις γενικότερα, προς τον εαυτό του. Αναγκάστηκε να χάσει τα τρία του αυτοκίνητα, καθώς τα πούλησε. Σκέφτηκε ακόμα και για τα σπίτια για να αντεπεξέλθει απέναντι όχι μόνο στους δικηγόρους αλλά και στις υποχρεώσεις που έτρεχαν.

Είναι σε μία στάση αναμονής. Εμένα αυτό που μου είπε είναι, ότι μία από τις μεθόδους της αστυνομίας είναι να προσπαθήσουν στο ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον να σπείρουν τη διχόνοια ώστε να αναγκάσεις το περιβάλλον να πει κάποια πράγματα.

Έμεινε στο σπίτι της μητέρας του για ένα δύο βράδια και νομίζω ότι για ένα βράδυ έμεινε στον γιο του. Θα πάει σπίτι του και προφανώς εκεί θα συζητήσει με την Τέτα Καμπουρέλη».

Ο Βασίλης Γκουρούσης μίλησε σε πρωινή εκπομπή λίγες ώρες αφότου είχε αποφυλακιστεί για την σοβαρή υπόθεση της κλοπής στις θυρίδες της τράπεζας στα βόρεια προάστια.

«Δικαιωμένος αισθάνομαι πρώτα από όλα. Δευτέρα πρωί αποφυλακίστηκα. Κανείς δεν ήρθε να με πάρει, έκανα έκπληξη σε όλους. Μόνο οι δικηγόροι μου το ήξεραν και τους είπα να μην πουν τίποτα. Γύρισα με το λεωφορείο. Πήγα στη μητέρα μου πρώτα γιατί ήξερα ότι είχε ο πατέρας μου μεγάλο πρόβλημα και ξύπναγε και κοιμόταν τόσο καιρό με μία φωτογραφία μου και πήγα στον πατέρα μου, καταλαβαίνεις ότι αυτή τη στιγμή δεν θα τη ξεχάσω ποτέ. Ήταν το κάτι άλλο. Είχα να τον δω 14 μήνες.

Σκεφτόμουν προχωράς βρίσκεσαι μπλεγμένος σε κάτι που δεν ξέρεις πώς έχει γίνει, τι έχει γίνει κτλ. Τα υπόλοιπα θα τα μάθετε στην πορεία παιδιά. Βεβαίως και έχω μιλήσει με την Τέτα, τι είμαστε ξένοι;»